Novosti

24. srpnja 2017.

Najavljen nastup Johna Malkovicha u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Glumačkog velikana uz maestralnog Radovana Vlatkovića s veseljem iščekujemo 7. listopada 2017. kada će njihovim nastupom biti otvorena sezona najbogatijeg ciklusa klasične glazbe u Hrvatskoj – Lisinski subotom.

U izdanju Jutarnjeg lista od 23. srpnja 2017. najavljen je nastup holivudske legende Johna Malkovicha u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog,  koji će se zagrebačkoj publici predstaviti u ulozi pripovjedača u crossover izvedbi Koncerta za glasovir i gudače Alfreda Schnittkea pod nazivom Report on the Blind, u pratnji Radovana Vlatkovića na rogu, klaviristice Anastasije Terenkove i Varaždinskog komornog orkestra pod ravnanjem Maestra Alvisea Casellatija.

Iz kratkog intervjua koji je glumac dao novinarima Jutarnjeg tijekom odmora u Opatiji, saznajemo da je trenutno na turneji te se nakon nastupa u Ljubljani i Udinama odlučio kratko opustiti u Hrvatskoj za koju ga vežu lijepe uspomene. S iščekivanjem je najavio svoj nastup u Zagrebu: „Veselim se dolasku u Zagreb. Gostujemo u listopadu i nadam se da će sve proći dobro.“

Više o koncertu pročitajte na internetskim stranicama Lisinskog u rubrici Događanja.