Novosti

22. siječnja 2016.

Maja Šuput i Saša Lozar najavili maskenbal u Lisinskom

U predvorju Velike koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog održana je konferencija za medije povodom maskenbala ”Lisinski pleše pod maskama” koji će se održati 6. veljače 2016.
 
Ludi Fašnik sprema se i ove godine pretvoriti parket Koncertne dvorane u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali! Tradicionalni maskenbal održati će se 6. veljače s početkom u 20 sati!
 
U velikoj dvorani će nastupati Maja Šuput i Saša Lozar, dok će zabavni program začiniti brojni žongleri, trbušne plesačice, akrobati iz Cirkorame, gatare, gutači vatre, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, a tu i je i bogata gastronomska i enološka ponuda.
O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivati će stručni žiri a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku.
 
Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb. Dio novca od prodanih ulaznica ide za stipendije darovitih učenika srednjih škola slabijeg socijalnog stanja i fond Gordana Čačića preminulog generala Hrvatske vojske.
 
Foto: Tugomir Hrabrić i Denis Povijač