Novosti

9. siječnja 2020.

Lisinski pleše pod maskama i odzvanja zvonkim smijehom!

Na najraskošnijem karnevalskom spektaklu u subotu, 8. veljače ne propustite stand-up najpopularnijeg domaćeg komičara Željka Pervana na pozornici Velike dvorane te brojne druge izvođače u predvorjima Dvorane!
 
Nakon rasprodanog showa „Izlazak iz ormara“, urnebesni komičar Željko Pervan nasmijat će vas i na najluđi dan showom "Drugi put iz ormara, prvi put smijeh karnevala"!  S maskom na licu i bez dlake na jeziku!
Pripremite se na ludu zabavu i salve smijeha! 
 
Raskošno šarenilo u predvorjima Dvorane!
 
Prije, tijekom i nakon showa Željka Pervana u Velikoj dvorani, već od 19 sati u predvorjima Dvorane očekuju vas brojni programi i maskirani izvođači! Za ludu disco zabavu zadužen je DISCO MAGIC band, jedinstvena šestorka bogatog scenskog nastupa koja svojom živahnom glazbom razbija kristalne disco kugle! 
Na najluđem fašničkom provodu u Lisinskom do kasno u noć zabavljat će vas i vrckasti kolektiv Cirkorama s otkačenim performansima, žonglerima, štulašima i gatarom te body-paintingom za posjetitelje. Plesno se ludilo nastavlja uz DJ-a King Kong, a najmlađe očekuje poseban show lutkarskog teatra Let, koji će izvesti predstavu "Klatež" te upriličiti radionicu izrade maski. Doživite šetnju s Kolumbinama te upoznajte KUD Podturen i tradicijske pokladne maske i običaje. Na samom ulasku u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, veselu i toplu dobrodošlicu poželjet će vam Zagrebačke mažoretkinje
 
O najboljima maskama na najvećem i najzabavnijem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a vrijedne nagrade bit će dodijeljene u kategorijama najbolje ženske, muške, grupne i dječje maske te najbolje maskiranog plesnog para.  
 
Za najbolje maskirane posjetitelje osigurali smo bogate nagrade:
Pearl Jam – Beč 7. 7. 2020., 1 dan – 2 aranžmana (prijevoz, ulaznica) daruje svikoncerti.eu
 
Guns N Roses – Beč 9. 6. 2020., 1 dan – 2 aranžmana (prijevoz, ulaznica) daruje svikoncerti.eu
 
500 kn kupon za kupnju u web shopu www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta
 
INA kartice za gorivo u iznosu od 700, 500 i 300 kn
 
Vikend besplatnog korištenja automobilaOpel daruje Autowill
 
Promo paketi Podravke
 
3 x SPA paket za dvoje daruje Aquapark Adamovec
 
Paket za Valentinovo – noćenje + večera u hotelu International daruje hotel International
 
Vino daruje vinarija Štampar
 
Ulaznice za izložbu „Zemlja“ daruje Galerija Klovićevi dvori (izložba traje do 1. 3. 2020.)
 
Ulaznice za „Antigona“ 19. 2. 2020. daruje HNK
 
Ulaznice za izložbu „Od imaginacije do animacije - šest desetljeća Zagreb filma“ daruje MSU (izložba traje od 30. 6. 2020.)
 
Cijene ulaznica za nastup Željka Pervana u Velikoj dvorani, koji počinje u 20 sati, iznose 70, 90, 120 i 140 kn te uključuju ulaz na sve programe, dok samo za program "Lisinski pleše pod maskama - predvorja Dvorane", iznose 50 kn. Ulaznice su dostupne na blagajnama Lisinskog te online na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.