Novosti

6. lipnja 2019.

Kraljevska šestorka šarmirala zagrebačku publiku

“The Queen’s Six”, jedan od najomiljenijih britanskih vokalnih sastava čiji glasovi krase gotovo svaki kraljevski događaj, nastupio je sinoć u Muzeju za umjetnost i obrt.
 
Dan, Tim, Nick, Dom, Andrew i Simon dobro je raspoložena šestorka u kojoj vlada posebna glazbena kemija, prepuna optimizma, veselja, ali i neizostavnog britanskog šarma koji te večeri nikog nije ostavio ravnodušnim. Dečki su naučili nekoliko rečenica hrvatskog jezika, što je dodatno podiglo atmosferu, otvorivši pritom popularnim i tradicionalnim engleskim skladbama put do srca oduševljene publike. Njihovi aranžmani zvuče čarobno, savršeno stapanje glasova uz perfektnu intonaciju rezultira toplim harmonijama unutar zanimljivog programa koji konstantno privlači pozornost slušatelja.
 
Drugačiji od drugih, povezani na običnom svijetu nevidljivoj i neopisivoj razini, osjećajno proživljavaju svaku ispjevanu frazu koja kao da im je duboko urezana u duši, uz neizmjeran prirodan glazbeni talent, osjećaj za melodiju te ljubav prema glazbi i kolektivu u kojem djeluju.
 
Program Večeri na Griču nastavlja se u petak, 7. lipnja, nastupom posebnog projekta Mateja Meštrovića, Meštrović & Expresto, u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt.
 
foto: Tugomir Hrabrić