Novosti

18. svibnja 2017.

Jubilarna deseta izvedba mjuzikla "Pacijenti" u Lisinskom

Pridružite nam se i saznajte koja smo Vam iznenađenja pripremili 2. listopada 2017.
 
Čisto ludilo! Nakon devet rasprodanih termina u kojima je "Pacijente" pogledalo preko 15 000 ljudi, originalni hrvatski mjuzikl nastavlja obarati publiku s nogu. Kreativni tim (libretist Miro Gavran, autor glazbe Tonči Huljić, autorica tekstova Vjekoslava Huljić i redatelj Igor Barberić) dokazao je da je za inovativni hrvatski spektakl potrebno biti malo pomaknut u glavi. Pacijenti su pripremani mjesecima, a izvedbe su oduševljavale publiku iznova sjajnim vibracijama, glazbom i zabavom koja je nadmašila sva njihova očekivanja, a koju im je prenio ovaj mjuzikl koji je spoj atraktivne neobične priče i sjajne glazbe, koja na prvu osvaja slušatelje. 

Autor libreta Miro Gavran zadovoljno je ustvrdio: 20 ljudi mi je prišlo i reklo da se osjećaju kao da su na Broadwayju ili na West Endu.Doista sam sretan s ovom ekipom koja je ovo radila, i autorskim timom i izvođačima i svima onima koji su sve dali od sebe.
 
Publika sad već tradicionalno  tijekom predstave u glas pjeva već poznate hitove iz mjuzikla poput pjesme 'Srce za vodiča'.
 
Autor glazbe Tonči Huljić izjavio je: Više sam nego ugodno iznenađen a vidim i publika reagira fantastično tako da mogu kazati da sam baš ponosan na ekipu koja je ovo radila, ali i na sebe.
 
Napomena: ulaznice za veliko slavlje osigurajte klikom na link: ulaznice.hr