Novosti

8. travnja 2020.

Hari Rončević održat će koncert 27. listopada u Lisinskom

Odgođen je prvotno zakazan termin koncerta, 5. svibnja. Ulaznice kupljene za taj koncert vrijede za koncert 27. listopada.
 
Jedan od najboljih kantautora današnjice, nakon tri dosadašnja rasprodana koncerta u Lisinskom, ovaj put u glazbeni hram dolazi s revijskim gudačkim orkestrom
 
Hari, kojeg publika često naziva majstorom emotivnih stihova, za vjernu zagrebačku publiku priprema pravi spektakl uz vrhunske gudače. Riječ je o sasvim drugačijem “čitanju” njegovih pjesama jer se uvijek trudi ponuditi nešto novo i vrijedno. S dvadeseteročlanim revijskim gudačkim orkestrom pod ravnanjem Ivana Božičevića, dugogodišnjeg suradnika klavijaturista, Hari je napravio nove aranžmane svojih pjesama. 
 
Na repertoaru će se naći i hitovi koji su obilježili Oliverovu karijeru – Moj lipi anđele, Još ovaj put, glazbeni izričaj Doris Dragović – Zemlja i stina, kao i popularna Aj ća, volin te u izvedbi klape Kampanel. 
 
Povrat novca za ulaznice kupljene za prethodno najavljivan termin vršit će se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Lisinskog, od 8. svibnja, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 11 do 19 sati ili na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr.