Novosti

7. veljače 2018.

Gospodin i gospođa Grey uzburkali strasti na svečanoj pretpremijeri Pedeset nijansi slobodniji

Jučer je održana svečana pretpremijera Pedeset nijansi slobodniji – željno iščekivanog posljednjeg nastavka jedne od najpopularnijih trilogija današnjice.
 
U točno isto vrijeme, film su u “La Salle Pleyel” u Parizu, premijerno gledali i sami Jamie Dornan (Christian Grey), Dakota Johnson (Anastasia Steele) i druge hollywoodske zvijezde.
 
Ovo malo drugačije filmsko iskustvo, uz svečani ambijent i ekskluzivni termin prikazivanja filma, privuklo je brojne Zagrepčane, predstavnike medija, filmaše i poznate Hrvate. Ispraćeni crvenim tepihom, atraktivnim svijetlima i nesvakidašnjim ruhom Velike dvorane Vatroslava Lisinskog, u glamurozni svijet uzburkanih strasti gospodina i gospođe Grey, ušetali su Ljupka Gojić, Antea Kodžoman, Ines Preindl, Ante Pecotić, Tihana Zrnić te brojni drugi.
 
U posljednjem nastavku popularne ekranizacije bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James, pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, u glavnim ulogama ponovno gledamo Dakotu Johnson i Jamieja Dornana, glumce koje publika sad već gotovo poistovjećuje s fiktivnim likovima Christiana Greya i Anastasie Steel.
 
Christian i Anastasia upravo su svoju vezu ozakonili brakom i sada se kao novopečeni gospodin i gospođa Grey opuštaju na luksuznom medenom mjesecu. Na suncem okupanim plažama na jugu Francuske, s privatnom jahtom koja ih vodi kuda i gdje požele, njihova ljubav cvate. Uživaju u vremenu provedenom nasamo, uzevši pauzu od karijera u usponu i užurbanih života. Zajedno imaju intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu… sve dok njihovoj sretnoj priči ne zaprijeti nečija ljubomora i zle namjere. Odmor im prekida hitni poziv iz Christianovog ureda, i vijest da je netko provalio u serversku sobu, otuđivši njihove privatne spise od velike važnosti. Postaje im jasno da su u opasnosti, a napetost i akcija uskoro sele van Crvene Sobe.
 
U čarobnom ambijentu Velike dvorane Vatroslava Lisinskog pogledajte redovne projekcije 8., 9. i 10. veljače 2018.