Novosti

21. siječnja 2017.

Glamurozna manifestacija Dani vjenčanja i ove godine u Lisinskom

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog otvara svoja vrata 21. i 22. siječnja kako bi okupila najveći broj izlagača iz svijeta vjenčanja.

Šaroliki program ove glamurozne manifestacije omogućit će posjetiteljima uvid u rad svakog od izlagača pa će se tako i ove godine predstaviti najbolji saloni vjenčanica, sale za vjenčanja, bendovi, fotografi, dekorateri, cvjećarnice, slastičarnice i mnogi drugi koji će se potruditi prenijeti vam dašak inspiracije i kreativnosti za upotpunjenje vašeg velikog dana.

Tijekom dva dana, budući mladenci, kume, kumovi te svi zainteresirani, bit će u mogućnosti u bajkovitoj atmosferi isprobati vjenčanice i odijela, dobiti uvid u ponude hotela te kušati slastice već dobro poznatih slastičara. Čitav događaj bit će popraćen muzikom raznolikih bendova koje ćete možda baš tamo odabrati za svoj veliki dan. Očekuju vas frizeri i vizažisti koji će vas profesionalno savjetovati i razveseliti novom frizurom i šminkom dok će se plesne škole pobrinut da vaš prvi ples prođe bez greške. Za vas smo pripremili i poseban foto kutak gdje ćete moći upoznati naše fotografe, a za uspomenu ćete dobiti fotografiju koja će vam olakšati konačni odabir. Osim standardnih izlagača, u Lisinskom će se predstaviti izlagači koji dodatno mogu pridonijeti atmosferi i originalnosti na vašem vjenčanju. Ponuda uključuje nastup izvrsnih komičara koji su idealni da u trenutku predaha smijehom ispune svečanost. Na sajmu će biti izloženi rijetki oldtimeri kroz koje možete dodati dozu romantike i dašak glamura vašem vjenčanju.

Kao šlag na tortu za vas će specijalno ove godine po prvi put biti organiziran „modni bazar“:second hand trend koji je sve popularniji među mladenkama, ali i mladoženjama. Na modnom bazaru naći će se dizajnerski komadi, od vjenčanica do svečanih haljina, te ćete zasigurno i tamo pronaći nešto za sebe.

Ovo je samo jedan dio od onoga što vas očekuje na samim Danima vjenčanja, a ostatak priče prepuštamo vama da otkrijete sami!

Sve informacije pratite redovito putem facebook stranice, https://www.facebook.com/DaniVjencanjaLisinski/,  gdje će se objaviti i program događanja.