Novosti

10. listopada 2017.

Emotivni povratak glazbene dive u Lisinski

Hrvatska glazbena diva Doris Dragović u ponedjeljak se nakon tri godine vratila u Lisinski veličanstvenim nastupom pred oduševljenom publikom, koja je s njom uglas pjevala njezine najveće hitove.
 
U publici se našlo i niz poznatih osoba, među njima i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, skladatelj Tonči Huljić, ministrica EU fondova Gabrijela Žalac.
 
Nastup je bio vrlo emotivan pa je Doris u jednom trenutku brisala i suze, a neposredno uoči nastupa izjavila je kako joj je duša puna.
Večerašnji koncert prvi je od tri u nizu, a sva tri rasprodana su u rekordnom roku i to bez ijedne reklame.
 
- Moji suradnici, koji se ‘razumiju u internet’, uočili su da su ulaznice polako krenule već onda čim je to bilo moguće. Išlo je to polako i svakodnevno, svakodnevno, svakodnevno... I tako tjednima, pa drugi koncert... Kako sam reagirala?! Najprije smo mislili da su fanovi požurili, a onda obitelj, znanci i kumovi, pa onda... I tako dođe i treći koncert. Mi više nismo imali što misliti jer smo tada već odavno zasukali rukave i, kao za svaki veliki koncert, zaronili već odavno u pripreme. Ne bi niti bilo dobro kada bih svoje koncerte brojala. Za mene je svaki prvi, jedini i najvažniji, rekla je nedavno Doris u velikom intervjuu za Studio Jutarnjeg lista.
 
Tada je progovorila i o tome što za nju znači nastup u Lisinskom.
- Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog - hram, uvijek ispočetka nedosanjani san, bezuvjetna ljepota. Uvijek ispočetka počinje ta priča, kao da je nikad nije bilo. Upravo je u tome čarolija nastupa u Lisinskom. Iako je već sve dobro znano, još se uvijek krećem tim prostorima s blagim naklonom. Poštovanje je neizrecivo, a ja vjerujem da će tako i ostati.