Novosti

13. prosinca 2015.

Emotivna noć glazbenog zavodnika u legendarnoj dvorani

Nasmijani i uvijek dobro raspoloženi poznati splitski pjevač Giuliano, priprema pravo iznenađenje svojim brojnim obožavateljima u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u nedjelju 13.12.2015.!

Očaravajuća atmosfera Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog idealno je mjesto na kojem će sa svojim fanovima podijeliti svoju bogatu glazbenu karijeru.

Sam Giuliano nije krio veselje predstojećim nastupom – 'Izuzetno mi je zadovoljstvo da mogu najaviti koncert u KD Vatroslav Lisinski 13. 12. 2015. godine. Publika u Zagrebu imati će priliku dobro se proveseliti sa mnom i bendom te gostima, uz brojne pjesme nastale u zadnjih 20 i nešto godina, od 'Tame', 'Juga', 'Srne i vuka' pa sve do posljednjih hitova 'Miriše' i 'Veći od ljubavi'. Baš se veselim dobrom provodu sa svojim prijateljima i fanovima u toj predblagdanskoj nedjeljnoj večeri. Bit će to za mene poprilično emotivna noć u legendarnoj dvorani. Za razliku od prošlog, "ozbiljnog" koncerta sa simfonijskim orkestrom, ovo će biti plesna i pjevna večer puna dobre vibre i veselja...', zaključio je Giuliano.

Ne propustite jedinstveno glazbeno putovanje, Giuliano u Lisinskom, nedjelja 13.12. 2015. u 20:00 sati!