Novosti

13. siječnja 2020.

Dva koncerta Frajli u ožujku

Zbog velikog interesa publike, omiljene The Frajle će u Lisinskom, osim u subotu 14. ožujka, održati koncert i u nedjelju, 15. ožujka.
 
Više nikog ne iznenađuje činjenica da su koncerti ovih energičnih i jedinstvenih dama rasprodani. Ovaj put u Lisinski dolaze na krilima izuzetno uspješnog novog albuma Obraduj me. 
 
The Frajle su Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča. Na nedavno objavljenom novom albumu našle su se neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj pjesmi sudjeluje izvorni izvođač te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi Ako je vrijedilo išta, dok aktualni singl, pjesma Žuta ruža, koju su otpjevale sa Željkom Bebekom već mjesecima ne silazi s radijskih top-lista, a dva mjeseca nakon objavljivanja broji čak milijun i pol pregleda na Youtube platformi.
  
Od posljednjeg nastupa u Lisinskom sudjelovale su i na CMC festivalu s pjesmom Zlato, te na Splitskom festivalu s pjesmom Noćas si moje vino. Obje su pjesme također bile na radijskim top-ljestvicama, što je doprinijelo činjenici da je Frajlama 2019. godina bila izuzetno uspješna godina. 
 
U Lisinskom vas očekuje večer puna neizostavnih evergreena kojima su Frajle svojim glasovima i osobnošću dale novo privlačno ruho i uzbudljiv zvuk, poput Meni trebaš ti, Kao ptica na mom dlanu, Skitnica, Ako je vrijedilo išta… Neće izostati ni njihove autorske pjesme koje su već postale dobro znane uspješnice - Ich Liebe Dich, Štiklice, Noćas si moje vino... 
 
Ulaznice za oba koncerta, po cijenama od 130, 150, 170 i 200 kn, dostupne su na blagajnama Lisinskog te na www.lisinski.hr i ulaznice.hr.