Novosti

9. studenoga 2018.

Dodan još jedan dječji koncert Jacquesa Houdeka!

Zbog velikog zanimanja, uz rasprodan koncert 2. prosinca u 10 sati, održat će se još jedan koncert, istoga dana – s početkom u 12 sati.
 
Time će oni najmlađi, ali i roditelji koji se uvijek s veseljem prisjećaju pjesmica koje su obilježile njihovo djetinjstvo, moći uživati u još jednom božićnom koncertnom spektaklu koji već postaje tradicija.

Istoimeni album Kad si sretan i danas, nakon trinaest godina, još je uvijek najprodavaniji album za djecu novoga tisućljeća. U sklopu dječjeg programa Jacques djecu i njihove roditelje uvijek razveseli i velikim hitovima za djecu sa svojega drugog albuma dječjih pjesama Idemo u zoološki vrt koji je osvojio nagradu Porin za najbolji dječji album, a s kojega su pjesme Idemo u Zoo, Voda, Mišić Janko i druge postale omiljene nekim novim klincima. Osim u bezvremenskim hitovima Nije lako bubamarcu, Zeko i potočić, Kad si sretan, Kad se male ruke slože… i neponovljivim Jacquesovim izvedbama, najmlađe u Lisinskom očekuju još brojna iznenađenja i glazbeni gosti, a vjerujemo kako će ih posebno obradovati dolazak Svetoga Nikole.

Ulaznice za Jacquesov koncert dostupne su na blagajnama Lisinskog i na internetskoj stranici www.lisinski.hr.