Novosti

25. veljače 2017.

Budi što želiš, dođi na maskenbal u Lisinski!

Barem na kratko zaboravite na brige i probleme, budite što želite i sudjelujte 25. veljače u najveselijem i najšarenijem danu u godini.
 
Veljača je vrijeme karnevala, povorki i veselja u kojima uživaju i mali i veliki. Zato nemojte propustiti maskenbal, osmislite maske, nabavite rekvizite, ili još bolje, izradite ih kod kuće i uputite se u pravcu zvuka i mirisa do Lisinskog.
 
Lisinski pleše pod maskama je već niz godina najposjećenija karnevalska svečanost u gradu Zagrebu omiljena od strane posjetitelja svih generacija i interesa. Ove godine zabavljat će nas grupa Colonia s karizmatičnom i uvijek za najbolje provode zaslužnom pjevačicom Indirom, tu je i DJ Marek, a pridružit će se i Udruga za promicanje plesa Zuzana i Plesna skupina Sheherezade koje će nas uvesti u program orijentalnog plesa.
 
Zabavni program začinit će i brojni žongleri, akrobati iz Cirkorame, gatare, gutači vatre, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, bogata gastronomska i enološka ponuda.
 
Ples pod maskama humanitarnog je karaktera pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb, a dio novca će ići za fond "Gordan Čačić" koji se odnosi na učenike srednjih škola i studenata slabijeg socijalnog stanja.
 
Kad je bal, nek je maskenbal i to jedan i jedini – Lisinski pleše pod maskama!