Novosti

23. svibnja 2017.

Bliži se koncert Harija Rončevića u Lisinskom

Svojim Hari Rončević i poznatim glazbenim poslasticama zajedno s klapoma Larus - pružit će nezaboravnu večer, 23. svibnja 2017. u 20 sati.

Međusobno poštovanje jednoga od naših najistaknutijih i najpopularnijih kantautora i zagrebačke publike traje već godinama. Vrhunac je koncert kojim jedinstveni dalmatinski šarmer i romantičar Hari Rončević časti svoje obožavatelje u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u utorak, 23. svibnja. To je treći Harijev nastup u prekrasnom ambijentu Lisinskog, a njegov prvi nastup ovjekovječen je na live albumu Kad zapiva Dalmacija.

“Izuzetno se veselim predstojećem koncertu jer nije jednostavno napuniti Lisinski tri puta, što na neki način govori i o mojoj kvaliteti. Uvijek su to bili rasprodani koncerti, vrlo emotivne atmosfere s divnom publikom pa se nadam da će se tako biti i ovaj put,“ rekao nam je Hari.

Od svojih početaka 1994. godine i legendarnog Getanina, koncerti Harija Rončevića posebne su glazbene priče koje se trebaju doživjeti. Bilo da nastupa uz pratnju klapa ili gudačkog orkestra (kako je bilo na prethodnom koncertu u Lisinskom), riječ je o vrlo ugodnim glazbenim iskustvima. 

Izvor: Glas Slavonije