Novosti

26. listopada 2017.

Bez obzira na moju četrdeset i jednu, ja nikako da ostarim!

Tim je riječima Sergej Ćetković zaključio konferenciju za novinare, najavivši dva velika koncerta: 11. i 12. studenoga.

Uzbuđenje nije skrivao, a osmijeh mu nije silazio s lica. Osvrnuo se na i suradnju sa Stjepanom Hauserom u novoj pjesmi Oči nikada ne stare te ispričao nekoliko anegdota s napornog snimanja spota. Zahvalio je vjernoj publici koja ga dugi niz godina podupire i koja mu je omogućila da ove godine otpjeva peti koncert pred ispunjenom dvoranom.

„Velika mi je čast što će ovo biti peti put u ovoj dvorani. To već polako postaje tradicija. Zahvaljujem dragim ljudima iz Lisinskog na divnom gostoprimstvu; mogu reći kako sada već imam prijatelje u Zagrebu. Kad prepričavam koncerte, uvijek se vraćam na one u Zagrebu, jedva čekam i ovaj koncert!“, rekao je Sergej.

U pratnji Predraga Martinjaka na klaviru, otpjevao je pjesmu Zar je kraj? i zaradio veliki pljesak,  oduševivši prisutne šarmantnim karakterom i glazbenom interpretacijom.

Njegov posljednji studijski album Moj svijet bio je jedan od najprodavanijih albuma 2015. godine, dok je kompilacija The Best of Collection, na kojoj se nalazi 17 najvećih Sergejevih hitova, jedno od najiščekivanijih izdanja godine!

Nakon šest studijskih albuma i uspješnih koncerata, poznati kantautor Sergej Ćetković na velika vrata ušao je u hrvatski glazbeni svijet, pronašavši put do srca publike.

 
foto: Tugomir Hrabrić