Novosti

17. lipnja 2019.

Aleksandra Radović premijerno pred zagrebačkom publikom

Glazbena diva Aleksandra Radović nastupit će 10. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a zbog velikog interesa mnogobrojnih pratitelja ulaznice su već sada puštene u prodaju.

 

Jedna od ponajboljih pop pjevačica na regionalnoj glazbenoj sceni za svoj prvi solistički nastup u Zagrebu ništa nije prepustila slučaju – za lokaciju je odabrala Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog koja joj omogućuje najvišu razinu produkcijske kvalitete i neposredan kontakt s vjernom publikom.

Mnogi će poklonici čarobnog vokala Aleksandre Radović reći da su na ovaj koncert uistinu čekali godinama. Poznata kantautorica i jedna od najosebujnijih i najsnažnijih vokala u regiji jedna je i od najtiražnijih pjevačica s blistavom karijerom koja je započela prije nešto više od petnaest godina, a iz koje su proizašli i brojni hitovi koje će hrvatska publika napokon moći doživjeti i uživo na čarobnoj pozornici Lisinskog.

Od aktualnih „Ljubavi moja“, „Živeo kraj“, „Čuvaj moje srce“, „Nisi moj“, „U inat prošlosti“, „Bivši dragi“ pa sve do pjesama koje su već izrasle u pop evergreene poput balada „Karta za jug“, „Čuvam te“, „Kao so u moru“, ili „Ni zadnji ni prvi“ koju joj je darovao velikan Arsen Dedić, svoju će publiku povesti na glazbeno putovanje i retrospektivu brojnih uspješnica. Na programu će se premijerno naći i nova djela, s nadolazećeg, petog studijskog albuma, koji će svjetlo dana ugledati do kraja ove godine.

Sergej Ćetković, Nina Badrić i Nikša Bratoš samo su dio uspješnih glazbenika s kojima je surađivala, uz još mnoštvo njih s kojima redovito nastupa, stvara i uglazbljuje predivne stihove zbog kojih je dospjela do samog vrha.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncertni spektakl kreću u prodaju od 17. lipnja, po cijenama od 120kn, 150kn, 180kn i VIP kategorija po 210kn, a mogu se kupiti na blagajni Lisinskog i online na www.lisinski.hr

Organizatori koncerta su Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog i GMR - Glazbena produkcija Gane Pecikoza.