Novosti

14. travnja 2020.

4. studenog u Lisinskom koncert Urbana & 4

Prvotno zakazan termin koncerta 9. svibnja odgođen je, a ulaznice kupljene za taj koncert vrijede za koncert 4. studenog.
 
Koncerti karizmatičnog riječkog glazbenika Damira Urbana i njegove četvorke jedinstveni su doživljaji neopisive energije i povezanosti glazbenika i publike nakon kojih se svaki posjetitelj osjeća vitalizirano i pročišćeno. Emocije koje Urban prenosi svojim pjesmama i svojim snažnim glasom iskrene su, tople i svakome neophodne.
 
Urban se bavi glazbom i slikarstvom od najranijih dana, a okušao se i u glumačkim vodama. Iza sebe broji mnoštvo sjajnih koncerata i mnoge glazbene nagrade te velike hitove kao što su Astronaut, Nebo, Black tatoo, Odlučio sam da te volim, Mala truba, MojaSpelujem ti ispriku, Kornjača, Mjesto za meneGledaj i vidi, Kundera (Atom), Ako se napijem do smrti... sve do recentnih pjesama poput Iskre i Diva.
 
Surađivao je s brojnim glazbenicima, snimio je album sa Stjepanom Hauserom, a prošle godine objavljen je i album Urban&4 & Zagrebačka filharmonija.

Koncert "Sutra ćemo pričati" u Lisinskom donosi presjek najvećih hitova od kojih su mnogi već postali klasici domaće glazbene literature.