Događanja

22.
rujna 2018.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

VLATKO ŠTAMPAR - STAND UP COMEDY SPECIAL

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Hodogram d.o.o.
70 kn
80 kn
90 kn
110 kn
Ulaznice
70,00 kn
80,00 kn
90,00 kn
110,00 kn
UVOD. ISKREN I EMOCIONALAN.
“Svatko od nas ima neku stvar u kojoj je dobar.  Obično je to stvar koju voliš, do koje ti je stalo, na kojoj radiš,  o kojoj stalno razmišljaš. I normalno da napreduješ. U 9. mjesecu će biti 10 godina od mog prvog stand up nastupa. Nije mi bio plan u životu nasmijavati ljude, ali jednostavno se dogodilo. Do sada sam uživao podršku publike i zahvalan sam  na tome.   Stoga vjerujem da imam odgovornost dalje nastaviti kvalitetno raditi ovo što radim i volim.  A to je nasmijavati ljude. “ 
Vlatko
 
ŠTO VAS ZAPRAVO ČEKA?
U dosadašnjoj karijeri Vlatko ima 3 različita stand up comedy show-a u trajanju od 120min.  Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost.
Čekaju vas najbolje i najdraže fore iz svakog showa,  nazovimo to “šlag” 10 godina rada, sve pomno upakirano u jednu žestoku stand up comedy večer.
Jednostavno rečeno - ultimativni best of karijere.
Jedina stvar koju garantiramo - smijati ćete se 2 sata. Ništa više, ništa manje. I da malo Vlatku podebljamo tremu - sve snimamo.
 
TKO JE UOPĆE TAJ VLATKO?
Za one koji ga nisu “probali”, Vlatko će ostati nikad pronađeno utjelovljenje svih onih suludih misli koje svatko od nas pomišlja uz onom dijelu uma koji s razlogom ignoriramo. Za one koji su ga doživjeli, Vlatko je bio i ostaje ventil, pipa, sasvim suludih asocijacija koje u kombinaciji s njegovom nezamjenjivom manirom neizbježno mame smijeh i čine ga jednim od ponajboljih komičara “na ovim prostorima”. Osim u Mađarskoj.
 
*FALA KAJ STE DOŠLI. - rečenica s kojom sam vjerujem završio svaki solo nastup. Nekako mi se činilo logično i najiskrenije tako nazvati večer u kojoj Vam prezentiram najbolje od sebe.