Događanja

06.
studenoga 2016.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

VIVA VOX

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
120 kn
140 kn
160 kn
200 kn
Ulaznice
120,00 kn
140,00 kn
160,00 kn
200,00 kn
Apsolutna pjevačka zborska senzacija u Zagrebu!
 
Glas im je jedini alat, oni su jedinstveni, drukčiji, impresivni!
 

Zbor Viva Vox iz Beograda, koji predvodi maestra Jasmina Lorin, djeluje od 2005. godine. U svoje nastupe od 2009. uvode ritmičku pratnju beatbox, vokalnu tehniku kojom se imitiraju zvuci bubnjeva i perkusija; okreću se izvođenju popularne glazbe isključivo glasovima, bez instrumentalne pratnje.

Planetarnu popularnost stekli su kad je videosnimka njihove izvedbe pjesme „Du hast“ njemačkog benda Rammstein postala virtualni hit na YouTubeu. Uslijedio je koncert u beogradskom Sava Centru, za koji su karte bile rasprodane dva tjedna prije koncerta. Tada su prvi put izveli i miks pjesama britanskog benda The Prodigy, što je po popularnosti nadmašilo njihovu obradu pjesme "Du hast".

Samo godinu dana poslije, početkom  prosinca 2012., Viva Vox je pred prepunom velikom dvoranom Sava Centra održao tri koncerta u nizu. Nakon toga sastav je dobio priliku nastupiti na turnejama u Poljskoj, Češkoj, Austriji, Bjelorusiji i mnogim drugim zemljama. U sklopu proslave desetoga rođendana zbora, osim izlaska prvog spota i albuma, Viva Vox je održao najveći koncert u dosadašnjoj  karijeri – 9. svibnja 2015. u beogradskoj Kombank Areni.

 

Viva Vox (Beograd)
http://www.vivavox.rs/ 

YouTube: https://www.youtube.com/user/vivavoxchoir 

https://www.youtube.com/watch?v=iuYutmFPPK4

https://www.youtube.com/watch?v=f7AblTjKTHk

 

20% popusta članovima HAK-a