Događanja

03.
srpnja 2018.
Utorak u 21:00 sati
Klovićevi dvori

VEČERI NA GRIČU:
MAJA POSAVEC
VEČER S COHENOM

Utorak U 21:00
Klovićevi dvori
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn
 
MAJA POSAVEC, glas
IVAN KAPEC, gitara
 
Suzanne
No way to say goodbay
Sisters of Mercy
Partisan
Like a bird
Who by fire
Take this walz
Hallelujah
First we take Manhattan
Dance me to the end of love
Alexandra leaving
Secret life
If it be your will
Tower of song
I am your man
Lover lover lover
Traveling light
Joan of Arc
 
Suzzane, Sisters of Mercy, Like a bird...i brojne druge uspješnice Leonarda Cohena pjeva hrvatska i glazbena kazališna zvijezda Maja Posavec uz gitaru Ivana Kapeca. Susret onih koji se vole, svi koji vole ne smiju propustiti. 
 
Bit će to više interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila prateći vokal na koncertima. Maja i Ivan interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove tako da se ovo iskustvo nipošto ne smije propustiti.
 
Maja Posavec je nagrađivana glazbenica i akademska glumica. Glazbeno iskustvo stekla je kao pjevačica, koautorica i autorica u grupi Detour.
Ivan Kapec je gitarist i skladatelj, čije su skladbe, između ostalog, izvodili Jazz orkestar HRT-a, multiinstrumentalist Ratko Vojtek i Varaždinski komorni orkestar. Vodi jazz bend Capisconne Electro Unity te je član i popularne electro-grupe Kozmodrum. Članica je glumačkog ansambla kazališta Kerempuh a za svoja glumačka ostvarenja dobila je više nagrada kao što su Nagrada hrvatskog glumišta, Nagrada za najbolju glumicu na Danima hrvatskog filma i druge.
10% popusta na jednokratno plaćanje gotovinom 20% osobe s invaliditetom i pratnja; učenici, studenti, umirovljenici; pretplatnici ciklusa Lisinski subotom, skupni posjeti (više od 15 ulaznica)