Događanja

14.
veljače 2017.
Utorak u 19:30 sati
Velika dvorana

VALENTINOVO
JACQUES HOUDEK
VERA SVOBODA
KRUNOSLAV KIĆO SLABINAC

Utorak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
150 kn
300 kn
Ulaznice
150,00 kn
300,00 kn
 
 
Dan zaljubljenih uz Jacquesa Houdeka, Veru Svobodu i Krunoslava Kiću Slabinca
 
  "Tko je, srce, u te dirn'o?"
 
Najljepše starogradske pjesme uz Tamburaški orkestar Krunoslava Dražića
 
***
KONCERT I VEČERA ZA ZALJUBLJENE
 
Starogradski glazbeni biseri, pjesme istinske i trajne umjetničke vrijednosti, u izvedbi hrvatskog The Voicea, Jacquesa Houdeka, u pratnji Tamburaškog orkestra virtuoza Krunoslava Dražića, uveličat će ovogodišnji Dan zaljubljenih u Lisinskom.
 
Izborom najljepših starogradskih pjesama Gospodin Glas odvest će nas na još jedno čarobno glazbeno putovanje i svojim sugestivnim i emotivnim pjevačkim izričajem, koji posebno dominira u tim legendarnim pjesmama za dušu, pružiti neponovljiv koncertni doživljaj, osjećaj zvonke radosti što najdublje i najiskrenije emocije možemo doživjeti i slaviti pjesmom.
 
'Ima dana', 'Ti bi htjela pjesmom da ti kažem', 'Miruj, miruj, srce moje', 'Jesen stiže, dunjo moja', 'Kad bi ove ruže male', 'Ne vrijedi plakati', 'Nekada sam i ja volio plavo cvijeće' – samo su neke od najljepših starogradskih pjesama koje ćemo moći čuti u neponovljivim Jacquesovim izvedbama i pratnji tamburaških virtuoza.
 
Na tom putu pridružit će mu se i legende tamburaške glazbe, specijalni gosti, Jacquesovi uzori, gospođa Vera Svoboda i gospodin Krunoslav Kićo Slabinac.
 
Sjajan motiv i zvijezda vodilja u tom bajkovitom glazbenom druženju bio je upravo Jacquesov novi album Tko je, srce, u te dirn'o? s 12 najljepših starogradskih pjesama, koji je izašao 15. srpnja, a prva naklada prodana je u rekordnom roku. 
 
Jacques je do sada snimio i tri predivna videospota kojima na najljepši način predstavlja to neprocjenjivo glazbeno bogatstvo i pokazuje koliko voli i poštuje tradiciju i pjesme koje ne podliježu glazbenim trendovima.
 
***
 
Posebna ponuda - VIP ulaznice po cijeni od 300 kuna.
 
VIP ulaznica uključuje koncert u Velikoj dvorani i raskošni gastronomski užitak u predvorju Velike dvorane poslije koncerta. Ponuda vrijedi za kupnju najmanje dviju ulaznica.
 
Posebna "Valentinovo" gastronomska ponuda: http://bit.ly/2kC0ziO