Događanja

02.
lipnja 2020.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

THE FRAJLE
OBRADUJ ME
TREĆI KONCERT
- ODGOĐENO ZA 12. 10. 2020.

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Novi termin 12. listopada 2020.
Novi termin 12. listopada 2020.
Koncert zakazan za 16. ožujka, potom za 2. lipnja odgođen je, a ulaznice kupljene za taj koncert vrijede za 12. listopada. 
 
Zbog velikog interesa publike, nakon dva rasprodana koncerta, Frajle će održati i treći koncert u Lisinskom.
 
Nakon što su tri godine zaredom rasprodale Lisinski, Frajle se vraćaju na krilima izuzetno uspješnog novog albuma. 
 
The Frajle su Marija Mirković, Nataša Mihajlović te Jelena i Nevena Buča. Nedavno su izdale novi album „Obraduj me“ na kojem su se našle neke od najpoznatijih pjesama legendarnih glazbenika, a na svakoj su pjesmi ugostile izvornog izvođača te pjesme. Album je najavila suradnja s Vannom na pjesmi Ako je vrijedilo ištadok aktualni singl, pjesma Žuta ruža, koju su otpjevale sa Željkom Bebekom već mjesecima ne silazi s radijskih top-lista, a dva mjeseca nakon objavljivanja broji čak milijun i pol pregleda na Youtube platformi.
  
Od posljednjeg nastupa u Lisinskom sudjelovale su i na CMC festivalu s pjesmom Zlato, te na Splitskom festivalu s pjesmom Noćas si moje vino. Obje su pjesme također bile na radijskim top-ljestvicama, što je doprinijelo činjenici da je Frajlama 2019. godina bila izuzetno uspješna godina. 
U Lisinskom vas očekuje večer puna neizostavnih evergreena kojima su Frajle svojim glasovima i osobnošću dale novo privlačno ruho i uzbudljiv zvuk, poput Meni trebaš ti, Kao ptica na mom dlanu, SkitnicaAko je vrijedilo išta… Neće izostati ni njihove autorske pjesme koje su već postale dobro znane uspješnice - Ich Liebe Dich, Štiklice, Noćas si moje vino...