Događanja

26.
svibnja 2020.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

STJEPAN JERŠEK ŠTEF -
SVE POŠTIVAM, SVOJE UŽIVAM - ODGOĐENO

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
Odgođeno
Odgođeno
Koncert je odgođen. Novi termin bit će objavljen uskoro, a kupljene ulaznice vrijedit će za novi termin.
 
Povrat novca za kupljene ulaznice vrši se na mjestu gdje je ulaznica i kupljena: na blagajni Lisinskog, od 8. svibnja - ponedjeljkom, srijedom i petkom od 11 do 19 sati ili na ulaznice.hr, odnosno na podrska@ulaznice.hr.
 
Organizator zahvaljuje na razumijevanju.
 
Glazbeni početak Stjepana Jeršeka – Štefa rođenog u Josipovcu pokraj Osijeka temeljio se na dugogodišnjem članstvu u grupama VIS "BREZE" Bizovac i VIS "HIT" Osijek, a potom i u ponajboljim slavonskim KUD-ovima: "Milica Križan" Osijek, "Tomislav" Županja, "Seljačka Sloga" Bizovac.
 
Samostalnu glazbenu karijeru započeo je 1992. godine u vrijeme agresije na Republiku Hrvatsku. Od 1991. godine bio je hrvatski branitelj u 106. brigadi Osijek. Godine 1992. snima svoj prvi album s domoljubnim pjesmama pod nazivom "Slavonsko more", a nakon godina stvaranja 1996. godine snima album "Ej berdo, berdo". Godine 1999. objavljen mu je album "Ja volim i živim", 2003. godine "Vozi skela", 2010. godine "Sve poštivan, svoje uživam", 2011. godine "Zlatna kolekcija", 2013. godine s gostima je snimio album "Iz Požege sa ljubavlju" te 2019. godine album "Ljube se dva goluba". 
Nastupio je na brojnim festivalima i dobitnik je mnogih priznanja i zahvalnica te nagrade Status Hrvatske glazbene unije za 45 godina glazbenog djelovanja. 
 
Na koncertu će gostovati:
Krunoslav Kićo Slabinac
Miroslav Škoro
Šima Jovanovac
Marta Nikolin 
Vlatka Kopić Tena
TS Džentlmeni
Davor Dretar Drele
Vid Balog
Adam Končić
Damir Folnegović Blaž
Mladen Horvat - Denis
VIS Breze
Grupa Hit
KUD Osijek 1862
HKUD Željezničar Osijek
 
Posebni gosti:
Željko Nikolin
Ivan Plivelić
Franjo Slavko Batorek
Tomislav Klasan
Dalibor Zavođa
 
Voditelj: Branko Uvodić
Pravo na 30 % popusta na cijenu ulaznice ostvaruju grupe (15 osoba i više), osobe s invaliditetom, učenici, studenti i umirovljenici.