Događanja

19.
prosinca 2016.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Mala dvorana

"SREĆKOVIĆI"

Ponedjeljak U 20:00
Mala dvorana
Organizator: TEATAR SUSRET
60 kn
Ulaznice
60,00 kn
O KAZALIŠNOJ PRIČI
 
SREĆKOVIĆI
 
U komediji se nižu priče o ljudima koji nisu zadovoljni kuponima što im je sudbina dodijelila pa traže druge i bolje, dobitne kombinacije, koje će ih približiti sreći. Igrajući različite igre koje donose novčani dobitak, naši junaci pokušavaju dosegnuti sreću koja im u životu nedostaje.
 
To su različiti likovi: stari, mladi, muški, ženski, glupi, pametni, zločesti, dobri, smiješni i tužni. Zatječu se u humorom obilježenim situacijama, koje pokazuju njihovu neprekidnu potragu za srećom i boljim životom, a listići lutrije, sportske prognoze, lota i eurojackpotasu im kao recepti za sreću, koji ponekad zaista i donesu izliječenje. Doduše, to je veoma rijetko, ali većina igrača ipak uporno igra jer se nada da će se to dogoditi baš njima.
Igre na sreću su lijepe jer donose nadu, u njima smo svi ravnopravni.
 
Uz obilje humora (i ponešto suza) izmjenjuju se scene najrazličitijih situacija u kojima junaci traže ispunjenje svojega sna. Neki ga i doživljavaju, dok ga neki čak i odbijaju. Autori i glumci obećavaju da će naša nasušna potreba za zdravim smijehom i toplom emocijom ovom predstavom biti u velikoj mjeri zadovoljena i da ćemo njezine junake doživjeti kao zabavne i drage prijatelje.
 
A to je dobro za zdravlje, jer u krvi osoba koje se smiju ima više obrambenih leukocita nego kod onih ozbiljnih!
Mnoštvo likova dočarava četvero akademskih glumica i glumaca:
 
Tatjana Bertok Zupković
Ivana Gudelj
Draško Zidar
Duško Modrinić
 
združenih u ovom neovisnom projektu koji vodi Teatar Susret.
 
Kornelija Paladin, autorica teksta
Robert Raponja, redatelj
 
Na kupnju iznad 20 karata na grupnu prodaju ostvaruje se 30 % popusta.