Događanja

19.
siječnja 2016.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

PRIJATELJI I KEMO: HILJADE PAHULJA BIJELIH

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Udruga „Kemal Monteno“
140 kn
160 kn
190 kn
210 kn
Ulaznice
140,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
210,00 kn

Koncert u čast Kemala Montena

Povodom obilježavanja prve godišnjice smrti poznatog kantautora Kemala Montena, održat će se lijepi koncertni spektakl koji će okupiti njegove najbliže prijatelje, suradnike i kolege. Koncert „Hiljade pahulja bijelih“, nazvan po jednoj od njegovih vječnih melodija, održati će se u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u utorak 19.01.2016. godine u 20:00 sati u organizaciji Udruge „Kemal Monteno“ osnovane od strane obitelji Monteno.
 
Brojni poznati umjetnici, suradnici i kolege bez razmišljanja su se odazvali pozivu za sudjelovanje na ovom koncertu, na kojem će se izvoditi pjesme koje je izvodio Kemal Monteno, te pjesme koje su umjetnici izvodili s njim u duetu, ali i one pjesme koje je pisao za druge izvođače.
 
Kako je Kemo na svojim koncertima uživao ugošćavati na sceni veliki broj prijatelja, tako su mu i koncerti uz službeni naziv nosili i predznak „Kemo i prijatelji“. Stoga i  ovaj koncert , u nadi da će postati tradicija, te da će se održavati svake godine u siječnju, nosi predznak: Prijatelji i Kemo - „Hiljade pahulja bijelih“. 
 
Izvršni producenti koncerta su Paula Jusić  i Đelo jr. Jusić, dok  je glazbeni producent Nikša Bratoš čiji će orkestar pratiti sve izvođače na sceni.
 
IZVOĐAČI PO ABECEDNOM REDU:
Amir Kazić Leo, Boris Novković, Danijela Martinović, Dražen Žerić Žera, Enes Kišević, Gabi Novak, Halid Bešlić, Hanka Paldum, Haris Džinović, Ismeta Dervoz, Ivana Husar, Jasna Gospić, Luka Bulić, Lyra band, Marija Husar, Max Hozić, Mladen Burnać, Paula Jusić, Rade Šerbedžija, Saša Matić, Tarik Filipović, Tereza Kesovija, Teška Industrija, Zlatan Fazlić Fazla, Željko Bebek, Željko Samardžić.