Događanja

15.
svibnja 2016.
Nedjelja u 20:00 sati
Mala dvorana

PREDSTAVA SARMICA

Nedjelja U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Kazališna grupa Lectirum
60 kn
Ulaznice
60,00 kn
Sarmica, Milan Grgić
Komedija
 
Režija: Zoran Mužić
Glume: Kenija Pajić, Duško Valentić, Mladen Čutura
 
Postariji gospodin, arhitkt,  Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je  Saša odlučio pratiti Vesnu  kako bi saznao s kim se druži,  gdje zalazi i što radi. Pratio ju je  danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada  jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.
U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina  ( Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvije drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa izmedu njega i Vesnice.
Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed  Pero Pavlović-Puška ( Mladen Čutura) , umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje.
On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirat: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala.
Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!
 
 
 
 
 
40 kn uz popust na blagajnama dvorane