Događanja

16.
siječnja 2018.
Utorak u 20:00 sati
Velika dvorana

PERPETUUM JAZZILE

Utorak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Udruga "Nala"
160 kn
180 kn
200 kn
Ulaznice
160,00 kn
180,00 kn
200,00 kn
Perpetuum Jazzile - jedna od najvećih vokalnih skupina na svijetu
 
Perpetuum Jazzile osnovan je 1983. godine pod vodstvom Marka Tirana koji je s bendom (pod nazivom Gaudeamus) pokrenuo izvođenje zahtjevnijih jazz vokalnih skladbi. Godine 2010., s Tomažom Kozlevčarom u glavnoj ulozi, stvaraju nova, sada već legendarna djela kao što su AfrikaAvsenik MedejPoletna noč i mnoga druga. Već iduće godine, 2011., redateljsko vodstvo preuzima svjetski poznati vokalni stručnjak Peder Karlsson, utemeljitelj poznate švedske vokalne skupine The Real Group. Perpetuum Jazzile tada jasno razvija prepoznatljivost, jedinstvenost i izraz te se svrstava među vrhunske svjetske ansamble.
 
Godine 2014. glazbeno vodstvo preuzima grupa članova samog benda, Peder Karlsson postaje njihov mentor i konzultant, a Andraž Slakan i Samo Vovk postaju vodeći redatelji i glazbeni producenti benda. U listopadu 2016. izdali su dvostrani studijski album Both Sides, koji će u Velikoj dvorani Lisinskog prvi put predstaviti i publici u Hrvatskoj pa je to idealna prilika da se njihov nastup doživi i uživo. Koncert u Zagrebu producira Tomislav Kašljević.
 
Nezaboravan doživljaj, bogata harmonija i nevjerojatna energija izvođenja djela nekih od najvećih svjetskih izvođača! Ulaznice u prodaji na sustavu eventim.hr i na ulazu u Koncertnu dvoranu Lisinski.