Događanja

09.
veljače 2018.
Petak u 23:00 sati
Velika dvorana

PEDESET NIJANSI SLOBODNIJI

Petak U 23:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
37 kn
Ulaznice
37,00 kn
Posljednji nastavak popularne trilogije donosi više eksplozivne akcije no ikad (izvan spavaće sobe)
 
Nakon Pedeset nijansi sive i Pedeset nijansi mračnijiPedeset nijansi slobodniji publici donosi brojna iznenađenja. To je posljednji nastavak bestseler trilogije engleske spisateljice E. L. James koji na velike ekrane donosi filmski spektakl za kraj. Christian Gray i Anastasia sada su sretno zaljubljen par koji je svoju vezu nedavno okrunio brakom, ali se time njihov život ni malo ne smiruje. Nakon što je Christian prihvatio poziciju predsjednika tvrtke, Anastasia se sada mora prilagođavati ne samo njegovoj posesivnoj prirodi i bračnom životu, već i muževom novom, bogatom životnom stilu. Iako je Ana od početka bila svjesna nepredvidljivosti života uz njegovih pedeset nijansi, bračni će im život donijeti više izazova no što se ikada nadala.
 
Zajedno imaju sve – ljubav, strast, intimu, bogatstvo, blistavu budućnost i svijet mogućnosti na dlanu. Njihov specifični odnos prepun drame, uzbuđenja i erotike, sada više nego ikad, obavija i romansa, no, uskoro će ih obaviti i splet opasnih, neželjenih okolnosti.
Ponovno pod redateljskom palicom Jamesa Foleya, te s Dakotom Johnson i Jamiejem Dornanom u glavnim ulogama, glumačkoj ekipi se pridružuje Brant Daudherty kao Anastasijin tjelohranitelj, inače publici poznat iz serije Slatke male lažljivice. Također gledamo Bellu Heathcot koja tumači Leilu Williams, Erica Johnsona kao Jacka Hydea, Arielle Kebbell kao Giau Matteo te proslavljenu pjevačicu Ritu Oru u ulozi Mie Grey.
  • Glumci: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Brant Daugherty, Bella Heathcote, Eric Johnson
  • Režija: James Foley
  • Scenarij: Niall Leonard
  • Glazba: Danny Elfman
  • Žanr: Drama, romantični
  • Producent: Dana Brunetti, Marcus Viscidi
  • US distributor: Universal Pictures International
Zanimljivosti:
• Film je sniman u Nici, u Francuskoj, u isto vrijeme kada se ondje dogodio teroristički napad, u srpnju 2016.
 Prije službene objave, govorkalo se da Christiana Greya u završnom dijelu ekranizacije trilogije 50 Nijansi neće utjeloviti Jamie Dornan kao u prva dva filma, no, glasine je zaustavio njegov menadžer 25. Veljače 2015. potvrdivši Dornanovu predanost serijalu i liku Christiana Greya.
• Lik Mie Grey tumači popularna britanska pop i R'n'B pjevačic Rita Ora.