Događanja

18.
listopada 2016.
Utorak u 20:00 sati
Mala dvorana

NINA MITROVIĆ: KAKO ŽIVOT

Utorak U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Umjetnička organizacija Kazalište Moruzgva
70 kn
Ulaznice
70,00 kn
Život u staračkom domu tekao je mirno dok se nije pojavio Andrija Kekez. On ne poštuje pravila, zna sa ženama, uživa u životu. Jedna će ga mlada žena pokušati obuzdati. Zauzvrat će dobiti nešto što nije očekivala. A troje starih ljudi naći će se usred ljubavnog trokuta.
 
Mila se nedavno razvela. Došla je u dom žudeći za slobodom. U domu je i Branko, ni sam ne zna kad je došao. Redovito prijavljuje druge stanare doma radnoj terapeutkinji Suzani čiji se privatni život raspada. Mila i Branko su prijatelji, iako, da se njega pita, bilo bi tu svašta. No njoj je za oko zapeo novi stanar doma. Njegovim dolaskom likovi će propitati same sebe, način na koji žive i vole.
 
Drama Kako život u srži sadrži pitanje: kako živjeti na pravi način? Mogu li se izbjeći žaljenja i jesu li strahovi ono što nama upravlja? Ovo je priča o ljubavi i prijateljstvu, mladosti i starosti, životu i smrti. Priča o nama, kakvi jesmo i kakvi bismo mogli biti kad bismo se opustili i prihvatili život u svoj njegovoj nesavršenosti.
 
                                                                                                         Nina Mitrović
 
 
"Kako život"
Tekst: Nina Mitrović
Režija: Ivan Leo Lemo
Glume: Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević, Ana Begić/Ecija Ojdanić
Scenografija: Vesna Režić
Kostimografija: Mirjana Zagorec
Asistent redatelja: Robert Orhel
Oblikovanje tona i glazba: Willem Miličević
Oblikovanje svjetla: Elvis Butković
Za grupe (min. 20) cijena ulaznice iznosi 50,00 kuna. Za učenike, studente i umirovljenike cijena ulaznice iznosi 45,00 kuna.