Događanja

22.
travnja 2018.
Nedjelja u 19:00 sati
Velika dvorana

NEK' SE SLAVI 50-a: VELIKI OBLJETNIČKI KONCERT
IVICA PEPELKO I GOSTI

Nedjelja U 19:00
Velika dvorana
Organizator: Croatia Records, d.o.o.
100 kn
120 kn
Ulaznice
100,00 kn
120,00 kn
Nek' se slavi 50-a!
 
Ivica Pepelko, nesumnjivo je najomiljeniji, najpopularniji, ali i glazbeno najplodniji Zagorec (rođeni Slavonac, a življenjem i osjećajem Zagorec) koji je pjesmom povezao Zagorje i Zagreb. U njima često pjeva o životu naših Zagoraca koji su iz svog Zagorja otišli u Zagreb, ne zaboravljajući nikad svoj „falačec zemle“. Ivica Pepelko autorski potpisuje svoje pjesme, ali u izvođenju često ima suradnike među kojima su često:ŽVG Kajda, Gabriela Hrženjak, ŽVG Kirjales, Renata Kos, Varaždinke, TS Fakini i mnogi drugi. Doajen kajkavske popevke ima iza sebe pola stoljeća karijere u kojoj je objavio brojne studijske albume i kompilacije, ali i osmišljavao radijske te televizijske projekte kojim je promicao kulturu kajkavskog zavičaja.
 
Njegova diskografija broji nekoliko albuma i kompilacija i to su redom „Najljepše popevke“, „Kaj vu duši“, „Dal' se zmisliš“ koji je nastao u suradnji s tamburaškim sastavom „Zlatne žice“ i ženskom vokalnom skupinom „Kajda“, „35 let s popevkom za Zagorje“, „Rane 90-e“, „Bit' će bolje“, „Zlatna kolekcija“, “Čuvajte nam uspomene“, „Fala Ti Bože za ovaj dan“, „Zagorje vu meni“, „Domačija“, „Sveta zemlja Hrvatska“.
 
Na velikom obljetničkom koncertu pod nazivom „Nek' se slavi 50-a“, Ivici Pepelku pridružit će se i njegovi gosti: Šima Jovanovac, Mejaši, Slavonske lole, Cure iz centra, Gordana Ivanjek, Gabriela Hrženjak, Nikolina Fišter, Ela Canjuga, ŽVS Kirjales i ŽVS Kušlec, GS Fakini, Tamburaški orkestar Akademija MUP-a, prof. Darko Berović (klavir) i prof. Franjo Šoštarić (gitara).