Događanja

17.
ožujka 2018.
Subota u 20:00 sati
Mala dvorana

MIRO GAVRAN: SLADOLED, komedija

Subota U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Teatar GAVRAN
60 kn
Ulaznice
60,00 kn
Prihod od ove predstave namjenjen je za gradnju kuće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koju vodi Caritas Zagrebačke nadbiskupije u sklopu humanitarne akcije “Da život imaju”.
 
Kazališna poslatica za pamćenje!
 
Autor: Miro Gavran
Glume: Mladena Gavran (majka) i Ana Vilenica (kći)
Režija: Boris Svrtan
Scena i kostimi: Jasmina Pacek
Glazba: Neven Zebić

U neobičnoj komediji Sladoled junakinje su majka i kći čiji se uzajamni odnos i odnos prema muškarcima koji su ih sudbinski odredili opisuje kroz dinamične humorne prizore u kojima će se prepoznati svaka žena.
Riječ je o uvjerljivim životnim pričama ispunjenim toplinom, koje će oplemeniti dušu svakoga gledatelja. Glumačke bravure za pamćenje!
 
Zašto predstava nosi naziv Sladoled – neka ostane tajna sve do vašega susreta s našim glumcima.
Teatar GAVRAN je na ovome projektu okupio sjajnu ekipu kazalištaraca – autor teksta je najizvođeniji hrvatski pisac u zemlji i inozemstvu Miro Gavran, redatelj predstave je Boris Svrtan, uz kojega se vežu brojne glumačke i redateljske uspješnice, dok u glavnim ulogama nastupaju glumice zavidne vještine Mladena Gavran i Ana Vilenica. Scenu i kostime osmislila je Jasmina Pacek. Izbor glazbe načinio je Neven Zebić.

Na Festivalu smijeha i komedije Zlatni zub 2015. u Poreču predstava Sladoled osvojila je Nagradu Srebreni zub.
Nagrada "Fabijan Šovagović" za najbolju žensku ulogu na 22. Festivalu glumca u Vinkovcima dodjeljena je Mladeni Gavran za ulogu majke u predstavi “Sladoled” svibnja 2015. godine.
 

 

33% na skupni posjet (više od 20 posjetitelja - ulaznica s popustom iznosi 40 kn)