Događanja

15.
rujna 2019.
Nedjelja u 20:00 sati
Mala dvorana

MILAN GRGIĆ: SARMICA

Nedjelja U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Kazališna grupa Lectirum
70 kn
Ulaznice
70,00 kn
Režija: Zoran Mužić
Glume: Kenija Pajić, Pero JuričićMladen Čutura
 
Postariji gospodin, arhitekt Saša (Pero Juričić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je Saša odlučio pratiti Vesnu kako bi saznao s kim se druži, gdje zalazi i što radi. Pratio ju je danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana špijunirajući Vesnu.
 
U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina (Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvijek drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno ga ispituje što se događa izmedu njega i Vesne.
 
Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed Pero Pavlović-Puška (Mladen Čutura), umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje. On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu te mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirati: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala. Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!