Događanja

16.
rujna 2016.
Petak u 19:30 sati
Velika dvorana

MIA NEGOVETIĆ & ZAGREB STARS ORCHESTRA

Petak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u suradnji s umjetničkom organizacijom "CROARTANS"
90 kn
120 kn
150 kn
Ulaznice
90,00 kn
120,00 kn
150,00 kn
Trinaestogodišnja Riječanka u protekle je dvije godine prošla put od pjevanja u sobi i dnevnom boravku do nastupa u legendarnom hollywoodskom CBS-ovom studiju na poziv čuvene voditeljice Ellen Degeneres.
 
Bio je to nastup najvećih dječjih talenata na svijetu, a Mia je oduševila brojnu američku publiku i producente te je uslijedio poziv za ponovni nastup u Americi. Njezin nastup u potpunosti je oduševio i voditelja, slavnog američkog komičara Stevea Harveya koji  je njen nastup izdvojio kao jedan od najupečatljivijih. Na tom dvogodišnjem putu nastupila je i na četiri pjevačka natjecanja te je odnijela pobjedu na svima, uključujući RTL-ove „Zvjezdice“ 2015. Nastupom na Mimohodu povodom Dana pobjede 2015., gdje je izvela himnu Republike Hrvatske, skrenula  je na sebe pažnju cjelokupne hrvatske javnosti.
 
Njeni nastupi objavljeni na Youtube-u imaju već desetak milijuna pregleda. Dobitnica je i večernjakove „Ruže“ za novo lice godine 2015. U međuvremenu, je imala niz značajnih nastupa. Bila je gošća Vanne na slavljeničkom koncertu u Lisinskom i dodjeli nagrada Sportskih novosti najboljim hrvatskim sportašima. Na Retropatiji je pjevala zajedno s  Jacquesom Houdekom, Markom Toljom i Damirom Kedžom, a s Ivanom Husar nastupila je na otvorenju Ledenog parka u Zagrebu. Na božićnom gala koncertu u Bjelovaru, uz nastup s Tonijem Cetinskim bila je i voditeljica programa. Izuzetan je bio i prijem publike na «Božiću u Ciboni».
Poseban je bio i koncert prigodom otvaranja «Opatijskog ljeta» koji je održala s gostima: Ninom Kraljić, Markom Toljom i Damirom Kedžom u Opatijskoj dvorani Marino Cvetković.

 
Nema dvojbi, prvi veliki solistički koncert u legendarnom Lisinskom bit će kruna svih dosadašnjih uspjeha mlade Riječanke, ali i veličanstveni poticaj i uzlet u čarobnu glazbenu budućnost koju Miu Negovetić još očekuje.