Događanja

24.
ožujka 2018.
Subota u 19:30 sati
Velika dvorana

LISINSKI SUBOTOM
HRVATSKI ORKESTAR HARFI
SIMFONIJSKI
ORKESTAR HRT-A
MIRAN VAUPOTIĆ, dirigent

Subota U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
90 kn
130 kn
170 kn
Ulaznice
90,00 kn
130,00 kn
170,00 kn
Hrvatski orkestar harfi
Simfonijski orkestar Hrvatske Radiotelevizije
Miran Vaupotić, dirigent
 
Program: naknadno
 
Zvuk tisuća žica velikog orkestra harfi, uz Simfonijski orkestar HRT-a na velikoj pozornici Lisinskog… Doista jedinstvena glazbena svečanost za koju već sada sa sigurnošću možemo reći da će biti i nezaboravna.

Hrvatski orkestar harfi "Tisuću žica" utemeljen je 2008. godine na incijativu Zonta kluba Zagreb, člana udruge Zonta International, svjetske organizacije koja ima za cilj poboljšanje pravnog, političkog, ekonomskog, obrazovnog, zdravstvenog i profesionalnog statusa žene u društvu. Iz godine u godinu u Maloj dvorani Lisinski, Orkestar harfi, sastav s više od 25 vrsnih domaćih i slovenskih harfista, pod umjetničkim vodstvom Marije Mlinar, priređuje Svečanosti harfe, dobrotvorne koncertne večeri kojima pomažu potrebitima. Dolazak na taj jedinstven glazbeni događaj može biti osobit znak pažnje koji s pravom zaslužuju glazbenici „Tisuću žica“ o desetoj obljetnici svojega djelovanja.

Popusti se ostvaruju za pojedinačnu kupnju ulaznica: 10 % popusta na jednokratno plaćanje gotovinom. 20 % popusta za osobe s invaliditetom, uključujući osobu u pratnji (uz predočenje preslike rješenja o invaliditetu), učenike, studente, umirovljenike, članove HAK-a i MUO-a, dosadašnje pretplatnike ciklusa Lisinski subotom, pretplatnike ciklusa Lisinski arioso, zaposlenike Splitske banke, INA-e, Croatia osiguranja i Končar DIST, skupne posjete (više od 15 ulaznica). 50 % popusta za vlasnike Kulturnog pokaza HGM-a. Studenti i učenici dva sata prije koncerta uz predočenje odgovarajućeg dokumenta, mogu podignuti ulaznice po cijeni od 10 kuna. Svi popusti vrijede isključivo za kupnju jedne ulaznice, osim popusta za osobe s invaliditetom gdje popust vrijedi i za njihovu pratnju. Popusti se ne zbrajaju!