Događanja

06.
veljače 2016.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

LISINSKI PLEŠE POD MASKAMA: MAJA ŠUPUT & SAŠA LOZAR

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn
U suradnji s Rotary klubom Zagreb Centar.
 
Ludi Fašnik sprema se i ove godine pretvoriti parket Koncertne dvorane u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali!
 
Uz mnoštvo nagradnih igara, izbor najbolje maske i razna iznenađenja odvest ćemo Vas na karnevalsko putovanje uz najzabavnije plesne ritmove!
 
Možete biti sigurni da i ove karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom!
 
U zabavnom programu će nastupiti zvijezde show-a Tvoje lice zvuči poznato:
  • Maja Šuput
  • Saša Lozar
U predvorjima Dvorane: žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu, gastronomsko-enološka ponuda...
 
Dio od prodaje ulaznica kao i prihod prikupljen od donacije za krafne sponzora Podravke odlazi u fond za stipendiranje izvrsnih učenika "Gordan Čačić"!
 
Otkrijte čari i raskoš karnevala i barem na jedan dan budite netko drugi!
 
Izvođači: Maja Šuput, Saša Lozar, DJ Marek, plesna škola "Zuzana", Cirkorama (klaunovi, žongleri, akrobati, oslikavači lica, gatare)
 
Nagrade za najbolje maske:
 
* Voucher za vikend aranžman za dvije osobe u 5* hotelu Bellevue u Malom Lošinju (http://www.bellevuelosinj.com/hr/hotel/pregled-usluge?_ga=1.141763250.1625582733.1415945413)
 
* Voucher putničke agencije Burg Travel; putovanje za dvije osobe VERONA- VICENZA POSTIMPRESIONIZAM U EUROPI SEURAT-VAN GOGH-MONDRIAN (5-6.3.2016.) http://www.burg.hr/component/k2/item/155-verona-vicenza
 
*Ulaznice i prijevoz za dvije osobe na AC/DC koncert u Beču 
 
*Ulaznice i prijevoz za dvije osobe na koncert 5 seconds of summer 
 
*Putno osiguranje za dvije osobe (Croatia osiguranje d.d.)
 
* Poklon paket Kraljevski Pan (Carlsberg Croatia d.o.o.)
20 kn za djecu do 14 godina. 20% za skupne posjete (16 i više ulaznica). 30% popusta za pretplatnike Lisinski subotom i Lisinski Arioso. 50% za osobe s invaliditetom i osobe u pratnji.