Događanja

03.
veljače 2018.
Subota u 19:30 sati
predvorja Dvorane

LISINSKI PLEŠE POD MASKAMA
PREDVORJA DVORANE

Subota U 19:30
predvorja Dvorane
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
50 kn
Ulaznice
50,00 kn
Atraktivna događanja u predvorju Dvorane!
 
Dobrodošlicu na samom ulazu poželit će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band dok Vas u predvorju Velike dvorane očekuje  zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ MarekMak teatar (prvi iluzionistički teatar Hrvatske) i Zagiland dok će atmosferu dodatno zagrijati iluzionisCatarza i mađioničar Tomas te Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice. Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame.
 
Ulaznice po cijeni od 50 kuna omogućit će Vam pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane. Ulaznica za događanja u predvorju ne uključuje na ulaz na nastup Ivana Šarića u Velikoj dvorani.

Program se ostvaruje uz pokroviteljstvo Turističke zajednice grada Zagreba.

Ostala događanja u sklopu maskenbala u Lisinskom 03. veljače 2018.:

Večera s tamburašima u 20 sati
Najraskošniji maskenbal u Zagrebu nudi još jednu iznimnu ponudu u nizu zanimljivih događanja. Obogatite karneval u Lisinskom uz ugodnu svirku tamburaša i uživajte u bogatoj večeri, karnevalskim delicijama! Ulaznice po cijeni od 150 kn uključuju i pristup ostalom atraktivnom programu. Ulaznica za večeru ne uključuje ulaz na nastup Ivana Šarića u Velikoj dvorani.

Velika dvorana u 21 sat - Ivan Šarić
Ove godine će smijeha biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić! Nakon dva nedavno održana nastupa u Lisinskom, mi želimo još. Nismo jedini, za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj“. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on „sakriti". Ulaznice po cijeni od 120 kn uključuju i pristup atraktivnom programu u predvorjima Dvorane.

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

NAGRADE NAJBOLJIM MASKAMA:

PEARL JAM - koncert u Pragu / 3 dana  - s uključenim prijevozom, smještajem (dva noćenja s doručkom u hotelu) i ulaznicama za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu 
 
NIALL HORAN – koncert u Beču – ulaznice i prijevoz za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu
 
Izlet i noćenje za dvije osobe u Vicenza - Padova daruje Turistička agencija Burg d.o.o.

PEUGEOT 5008 vikend besplatnog korištenja automobila daruje P Automobil Import d.o.o

3 x kartice za gorivo daruje INA d.d.

500 kn kupon za kupnju na web shop-u www.zutiklik.hr daruje Hrvatska pošta
 
6 x „SPA cijeli dan“ paket daruje Aquapark Adamovec