Događanja

25.
veljače 2017.
Subota u 20:00 sati
Velika dvorana

LISINSKI PLEŠE POD MASKAMA
COLONIA

Subota U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
100 kn
Ulaznice
100,00 kn

Tradicionalno, najzabavniji i najraskošniji maskenbal u Zagrebu održat će se u subotu, 25. veljače 2017. s početkom u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

U Velikoj dvorani nastupit će grupa Colonia s karizmatičnom i uvijek za najbolje provode zaslužnom pjevačicom Indirom. Za sjajan glazbeni ritam i ples pod maskama pobrinut će se DJ MAREK. Njegovu glazbenom repertoaru pridružit će se Udruga za promicanje plesa Zuzana i Plesna skupina Sheherezade koje će nas uvesti u program orijentalnog plesa. Dodatnu energiju i zabavu donijet će nam Plesna udruga Back to Swing, zaljubljenici u swing plesove i glazbu te Zagrebačke mažoretkinje. Zabavni program obogatit će brojni žongleri, trbušne plesačice, akrobati iz Cirkorame, gatare, gutači vatre, izrađivači maski i crtači ukrasa po tijelu. Avant car, europski pionir u naprednim uslugama e-mobilnosti, pretvorit će predvorje Dvorane u vozni park. Ne zaboravimo ni bogatu gastronomsku i enološku ponudu. O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

***

NAGRADE NAJBOLJIM MASKAMA:

NAJBOLJI PLESNI PAR: 
GUNS N' ROSES - koncert u Pragu / 3 dana  - s uključenim prijevozom, smještajem (dva noćenja s doručkom u hotelu) i ulaznicama za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu 
 
NAJBOLJA DJEČJA MASKA: 
SHAWN MENDES – koncert u Beču – ulaznice i prijevoz za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu
 
NAJBOLJA ŽENSKA MASKA: 
Izlet i noćenje za dvije osobe u GRADIŠĆE – EISENSTADT – ŠOPRON daruje Turistička agencija Burg d.o.o.
 
NAJBOLJA GRUPNA MASKA: 
TERME TUHELJ – cjelodnevni aranžman za šest osoba
 
NAJBOLJA MUŠKA MASKA: 
PEUGEOT 508 – tjedan dana besplatnog korištenja automobila daruje    
P Automobil Import d.o.o

Ples pod maskama organiziran je u humanitarne svrhe pod pokroviteljstvom Rotary kluba Zagreb Centar. Dio novca od prodanih ulaznica namijenjen je stipendijama darovitih učenika srednjih škola i studenata slabijeg socijalnog stanja.

20 kn za djecu do 14 godina. 20% za skupne posjete (16 i više ulaznica). 30% popusta za pretplatnike Lisinski subotom i Lisinski Arioso. 50% za osobe s invaliditetom i osobe u pratnji.