Događanja

24.
travnja 2017.
Ponedjeljak u 19:30 sati
Velika dvorana

LISINSKI ARIOSO
CHARLES CASTRONOVO, tenor
EKATERINA SIURINA, sopran

Ponedjeljak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
190 kn
210 kn
230 kn
Ulaznice
190,00 kn
210,00 kn
230,00 kn
Ciklus Lisinski arioso
 
Charles Castronovo, tenor
Ekaterina Siurina, sopran
Zagrebačka filharmonija
Tonči Bilić, dirigent

Jedna od odlika velikih opernih pjevača je i ona tajnovita kemija koju sa svojim partnericama i partnerima stvaraju na pozornici, a katkad ljubav i strast među njima postaje i dio njihovih života.

Ruska sopranistica Ekaterina Siurina i američki lirski tenor Charles Castronovo zasebno su izgradili velike karijere koje ih danas čine mamcem za publiku najvećih svjetskih opernih kuća. Ali kad pjevački par svoju umjetničku suradnju okruni i brakom, njihovi se talenti i snage na osobito čudesan način nadopunjuju i umnažaju. Upravo su zato Siurina i Castronovo jedan od najizvrsnijih opernih parova današnjice. Svoju će magiju na pozornici Lisinskog predstaviti uz orkestar Zagrebačke filharmonije u još jednoj blistavoj gala-večeri druge sezone ciklusa Lisinski arioso.

Za jednokratno plaćanje gotovinom, 10% popusta. Za osobe s invaliditetom, uključujući osobu u pratnji (uz predočenje preslike rješenja o invaliditetu), učenike, studente, umirovljenike, članove HAK-a i MUO-a, dosadašnjim pretplatnicima ciklusa Lisinski subotom, pretplatnicima ciklusa Lisinski Arioso, skupnim posjetama (više od 15 ulaznica), 20% popusta. Za vlasnike Kulturnog pokaza HGM-a, 50% popusta. Studenti i učenici, dva sata prije koncerta uz predočenje odgovarajućeg dokumenta, mogu podignuti ulaznice po cijeni od 10 kuna. Svi popusti vrijede isključivo za kupnju jedne ulaznice, osim popusta za osobe s invaliditetom gdje popust vrijedi i za njihovu pratnju. Popusti se ne zbrajaju!