Događanja

22.
studenoga 2018.
Četvrtak u 20:00 sati
Mala dvorana

KEOPS

Četvrtak U 20:00
Mala dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
60 kn
Ulaznice
60,00 kn
Keops Unplugged i gosti iznenađenja
 
Bend Keops dosad je objavio dva studijska albuma, a ove će vam jeseni pružiti jedinstveni doživljaj svojim prvim unplugged koncertom u Lisinskom. Tako ćete neke od njihovih uspješnic,a kao što su “Od kada je otišla”, “Rat”, “Vjerujem u nas” ili “Keops” moći čuti u posve novim aranžmanima, pripremljenim upravo za ovu priliku.
 
Keops su kod svoje publike poznati po žestokom zvuku, a trenutno rade na trećem studijskom albumu, s kojim će se okrenuti još čvršćem i snažnijem zvuku koji ste već mogli čuti u najavnom singlu “Keops”. Osim što ovaj singl okreće novu stranicu u karijeri benda, tu je i nova postava koju ćete moći upoznati upravo na ovom koncertu.
 
Podsjetimo, band Keops svoju je diskografsku karijeru započeo 2012. godine s istoimenim albumom prvijencem, a 2016. godine objavljen je i drugi studijski album “Lice sudbine”. Na oba albuma nalazi se nekoliko uspješnica koje su ušle u radijski eter, a i na vodeće top-ljestvice u Hrvatskoj.
 
Bendu će se na koncertu pridružiti i gosti iznenađenja. Ovaj će nastup biti prava poslastica za ljubitelje žestoke svirke u novom, drugačijem ruhu.