Događanja

14.
listopada 2019.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

HANKA PALDUM - "JA VAS PJESMOM ZOVEM"
45 GODINA UMJETNIČKOG RADA

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Pozornica j.d.o.o.
120 kn
140 kn
160 kn
180 kn
Ulaznice
120,00 kn
140,00 kn
160,00 kn
180,00 kn

U PRODAJI DODATNE ULAZNICE ZA KONCERT HANKE PALDUM - Zbog velikog interesa publike za Hankin koncert i rasprodane dvorane, u prodaju su puštene dodatne ulaznice za mjesta na podiju!

 

Hanka Paldum i zvijezde Sevdaha stižu u Lisinski

Koncert naziva “Ja vas pjesmom zovem” objedinit će sve najznačajnije glazbene trenutke i pjesme koje su je obilježile kao divu čarobnog glasa i bezvremenski otpjevanih pjesama, naročito sevdalinki koje su obilježile njezin glazbeni put. Miljenica publike svojim interpretacijama osvaja cijeli svijet, a upravo u zagrebačkom hramu kulture proslavit će svoju veliku obljetnicu.

Hanka je primadona bosanske folk-pjesme koja uvijek poseban naglasak stavlja na tradicionalnu glazbu, njegujući etno-elemente i nepresušni izvor bogatog opusa sevdalinki kao svoje elementarno obilježje. Poštujući sevdah, tradiciju i sve ono izvorno što sevdalinka u sebi nosi, Hanka voli i koketiranje s novim aranžmanima. Tako će biti i u Lisinskom, gdje Đelo jr. Jusić potpisuje aranžmane i glazbenu produkciju, a vrhunski glazbenici priuštit će publici zajedno s Hankom neponovljivu glazbenu čaroliju.

Bit će to svakako koncert o kojem će se još dugo pričati. Koncert kakav jedna ovakva umjetnica zaslužuje. A zaslužuje ga i njezina publika.

Uostalom, jubilej od 45 godina neprekidnog rada, stotine snimljenih pjesama, preko 30 objavljenih nosača zvuka, glas koji osvaja punih 45 godina istim žarom na sceni, to je ona posebna vrsta umjetnika koja je velikim slovima upisana na glazbenom estradnom nebu.

Izvršni producenti: Paula i Đelo jr. Jusić