Događanja

04.
ožujka 2018.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

GALA KONCERT MARKA ŠKUGORA
GOSTI: ČETIRI TENORA
KONCERT USUSRET DANU ŽENA

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: RTL muzičko izdavaštvo i Scardona
100 kn
130 kn
160 kn
190 kn
Ulaznice
100,00 kn
130,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
Gala-koncert Marka Škugora ususret Danu žena!
 
Prošla, 2017. godina svakako je bila u znaku Marka Škugora. U toj godini pobijedio je na Splitskom festivalu s pjesmom Ka' dica i kao član Četiri tenora s pjesmom Sve je tvoje osvojio prvu nagradu publike na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku.
 
Pošlo mu je za rukom da u samo četiri godine dva puta pobijedi na Splitskom festivalu i Večerima dalmatinske šansone, što je zaista veliki uspjeh za mladog pjevača, i to na početku samostalne karijere. Publika gladna kvalitetne glazbe i istinskog pjevačkog umijeća hrli na njegove koncerte, a repertoar pjesama, izniman talent i prijateljski odnos prema publici čine njegove koncerte večerima za pamćenje.
 
Marka Škugora publika od milja zove šibenskim Joseom Carrerasom, što samo za sebe govori o njegovim glasovnim sposobnostima. Markovi fanovi već znaju da njegov impresivan vokal oduševljava na svakom nastupu, a stajaće ovacije i pljesak koji ga prati tijekom cijele pjesme postali su dio njegovih izvedbi.
 
U Lisinskom će mu se pridružiti dragi gosti: Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco i Vladimir Garić te će zapjevati nekoliko pjesama kao Četiri tenora.
 
„Oduševljen sam i jedva čekam 4. ožujka! Za mene će taj koncert biti  kruna moje dosadašnje karijere i zaista mi je čast da imam priliku održati prvi samostalni koncert u Zagrebu u najprestižnijoj koncertnoj dvorani u Hrvatskoj! Publika može očekivati pravi dalmatinsko-mediteranski spektakl! Odmah sam znao koje goste želim na koncertu. Zapravo je i logično da koncert podijelim sa svojim prijateljima i kolegama: Đanijem, Vladom i Pecom“, kazao je Marko i dodao: „Ljudi, dođite, uživajte i napunite dušu ljubavnim pjesmama i iskrenim emocijama!“
 
Da Marka publika voli, govori i podatak da je prošle godine imao više od sto nastupa uzduž Hrvatske i Slovenije, a njegove pjesme na YouTubeu broje milijune pregleda, od kojih se najviše ističe njegov duet s Oliverom Dragojevićem Samo s tobom ja upoznao sam ljubav. Pod nazivom tog dueta Marko je kraj godine proveo u Sloveniji na uspješnoj turneji po sportskim dvoranama.
 
U vrijeme studija u Zagrebu Marko je pohađao satove pjevanja kod tenora Stojana Stojanova Gančeva, nekadašnjeg prvaka zagrebačke Opere, koji mu je predviđao blistavu opernu karijeru, ali Marku je u srcu ipak bio dalmatinski melos. Čini se da je dobro odabrao!