Događanja

04.
veljače 2018.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

GALA KONCERT LIGE PROTIV RAKA "SVE ĆU PREŽIVIT"
TEDI SPALATO, GIBONNI

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska liga protiv raka
120 kn
150 kn
200 kn
250 kn
Ulaznice
120,00 kn
150,00 kn
200,00 kn
250,00 kn
Humanitarni koncert Hrvatske lige protiv raka
 
“Rado sam se odazvao koncertu Sve ću preživit jer u trenucima humanitarnog djelovanja u čovjeku proradi i duša i srce. Drago mi je da na ovaj način mogu pružiti podršku oboljelima od raka te potaknuti edukaciju o malignim bolestima. Koncert će biti i prilika za promociju mog novog albuma koji ću s veseljem predstaviti.” – izjavio je glazbenik Tedi Spalato.
 
Uz glavnu zvijezdu koncerta Tedija Spalata, za pomoć oboljelima od raka zapjevat će Zlatan Stipišić Gibonni i Zorica Kondža, a očekuju nas i iznenađenja koja će na najljepši mogući način upotpuniti ovu humanitarnu priču.
 
Humanitarnim koncertom Sve ću preživit, Hrvatska liga protiv raka ujedno obilježava 51. godišnjicu borbe protiv svih vrsta tumora te pružanja savjeta i pomoći oboljelima kako bi im koliko god je moguće olakšali teško životno razdoblje.
 
Koncert Sve ću preživit održava se u organizaciji Hrvatske lige protiv raka, a pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Ministarstva zdravstva, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.