Događanja

07.
veljače 2017.
Utorak u 19:30 sati
Velika dvorana

GALA KONCERT
"ČETIRI TENORA I PRIJATELJI"

Utorak U 19:30
Velika dvorana
Organizator: Hrvatska liga protiv raka
120 kn
160 kn
200 kn
220 kn
Ulaznice
120,00 kn
160,00 kn
200,00 kn
220,00 kn
Gala-koncert „Četiri tenora i prijatelji“ u organizaciji Hrvatske lige protiv raka
 
U povodu 50. obljetnice djelovanja, Hrvatska liga protiv raka organizira gala-koncert „Četiri tenora i prijatelji“ u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog 7. veljače 2017. pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.
 
Uz četiri tenora – Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić Peco i Marko Škugor – na gala-koncertu nastupit će i brojni drugi glazbenici koji će svojim nastupom velikodušno poduprijeti rad Lige. Vrsni tenori glasom i izvedbom oduševit će sve ljubitelje opernih arija i drugih glazbenih uspješnica.
 
Hrvatska liga protiv raka najstarija je civilna udruga u ovom dijelu Europe. U svojih 50 godina postojanja dala je velik doprinos poboljšanju onkološke zaštite u Hrvatskoj, a kao što je poznato, pokrenula je i organizirala brojne javnozdravstvene akcije kao što su utrka Terry Fox Run, Dan mimoza, Dan narcisa, Dan dojki, Movember – Brkati studeni, s ciljem osvješćivanja građana o važnosti prevencije zloćudnih bolesti i brige za vlastito zdravlje.
I sljedećih godina Liga planira djelovati jednako aktivno i društveno odgovorno te zajedno s mjerodavnim institucijama raditi na projektima kojima će pridonositi smanjenju pojavnosti karcinoma u Hrvatskoj.
Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen Hrvatskoj ligi protiv raka.