Događanja

22.
prosinca 2019.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

FORMIDABLE! AZNAVOUR
THE STORY OF A LEGEND

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
200 kn
250 kn
300 kn
330 kn
Ulaznice
200,00 kn
250,00 kn
300,00 kn
330,00 kn
Priču o legendi pjeva Jules Grison!
 
Tijekom 70 godina duge karijere, Charles Aznavour napisao je više od 800 pjesama, snimio ih je na različitim jezicima više od 1200, a prodao 180 milijuna albuma diljem svijeta.
 
Mjuzikl Formidable! Aznavour posvećen je francuskom glazbenom geniju i nevjerojatna je životna priča tankoćutnog umjetnika i jedne od najvećih svjetskih glazbenih legendi ispričana kroz njegove snažne i nezaboravne pjesme.
 
Nadahnuta i emotivna izvedba Julesa Grisona i cijelog ansambla, originalna produkcija blistave scenografije, uz uporabu fotografija i video-projekcija čine ovaj mjuzikl najljepšom posvetom umjetniku kojega su CNN i korisnici Time Online 1998. godine proglasili zabavljačem stoljeća, ispred zvijezda kao što su Elvis Presley ili Bob Dylan.
 
Nakon što je spektakularni mjuzikl Piaf! The Show doživio više od 400 izvedbi u 50 zemalja, između ostalog i u Zagrebu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, svjetski priznati producent Gil Marsalla htio je napraviti projekt posvećen jednako velikoj legendi francuske šansone i glazbe uopće. Još 2016. godine zatražio je blagoslov samog Aznavoura koji je na to pristao, oduševljen njihovim prikazom života Edith Piaf i ponesen strašću i idejom da njegove pjesme dotaknu i mlađe naraštaje. Otada su Gil Marsalla i njegov tim neumorno radili na stvaranju showa dostojnog ikone i veličine jednog Aznavoura.
 
Pjevač Jules Grison jedan je od najdarovitijih scenskih umjetnika svoje generacije. Nastupao je u poznatom mjuziklu Romeo & Juliette koji mu je donio svjetsku slavu, a sudjelovao je i u mjuziklu Mon Homme temeljenom na najpoznatijim pjesmama dvadesetih i četrdesetih godina prošloga stoljeća te u showu Les Années Tubes
 
Formidable! Aznavour u Julesovoj je izvedbi vrhunska glazbena predstava o besprijekorno čistom i zvonkom, istovremeno dubokom i zagasitom glasu čovjeka fascinantnog života i opusa.
 
Nikako ne propustite ovaj maestralni show koji zadivljuje - hommage jednom od najvećih šansonijera i kantautora našega vremena!
 
S tugom smo prošle godine dočekali vijest o odlasku kultnog umjetnika, no ovaj show veličanstveno slavi njegov život i svjetskim pozornicama dostojno pronosi njegove melodije koje će vječno lebdjeti oko svih nas.
 
"Pravi dragulj na koji bi i sam Charles Aznavour bio ponosan!", Radio Canada
"Jules Grison posjeduje rijedak i izuzetan talent!", Times Square Chronicles, New York
 

20% popusta pri kupnji 15 i više ulaznica.