Događanja

25.
listopada 2018.
Četvrtak u 20:00 sati
Velika dvorana

DONATORSKI KONCERT NINE BADRIĆ ZA ZAKLADU ''HRVATSKA ZA DJECU'' - RASPRODANO

Četvrtak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Zaklada "Hrvatska za djecu"
130 kn
160 kn
190 kn
220 kn
Ulaznice
130,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
220,00 kn
“Dopustite mi da pobijedim, ako ne pobijedim, podržite me da budem hrabar u pokušaju.“ Koliko je snažna ova rečenica prisege sportaša Specijalne olimpijade.

Glazbena diva Nina Badrić ambasadorica je zaklade „Hrvatska za djecu“ i u suradnji sa zakladom predstavlja posebno emotivan koncert koji će se za mlade sportaše s intelektualnim teškoćama održati u četvrtak, 25. listopada u Dvorani Lisinski u Zagrebu. Sav prihod od prodanih ulaznica ovog donatorskog koncerta namijenjen je sportašima koji će predstavljati Hrvatsku na Svjetskim ljetnim igrama Specijalne olimpijade u Abu Dhabiju 2019. godine.

Specijalna olimpijada međunarodna je organizacija koja osobama s intelektualnim teškoćama daje priliku da ostvare svoj potencijal, razvijaju fizičke sposobnosti, pokažu hrabrost, ali i radost zbog iskustva prijateljstva. Specijalna olimpijada Hrvatske nacionalni je sportski savez koji se bavi provođenjem specifičnih sportsko–rekreativnih aktivnosti osoba s intelektualnim teškoćama osnovan 1992. godine. Sudjelovanjem u SO programu, osobe s intelektualnim teškoćama stječu veće samopouzdanje i bolju sliku o sebi. Kroz svoje aktivnosti rastu psihički, duhovno i socijalno te pokazuju beskrajnu hrabrost i entuzijazam.

Nine Badrić nakon tri godine vraća se u Lisinski. Najavom ovog koncerta započeta je suradnja sa Zakladom „Hrvatska za djecu“. Nina kao nova ambasadorica ovim koncertom najavljuje dugu suradnju na radost brojnih potrebitih obitelji i pojedinaca. Ovo će biti i proslava 10. obljetnice rada i pomaganja Zaklade koju je osnovala je Republika Hrvatska, kako bi samostalno i s partnerima prepoznali, aktivno podržali i kontinuirano promovirali prava i prilike djece na individualni razvoj te doprinijeli ostvarivanju izvrsnosti i napretka u njihovom životu.