Događanja

24.
listopada 2019.
Četvrtak u 20:00 sati
Velika dvorana

DONATORSKI KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ ZA ZAKLADU "HRVATSKA ZA DJECU"

Četvrtak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: Zaklada ''Hrvatska za djecu''
90 kn
110 kn
140 kn
170 kn
Ulaznice
90,00 kn
110,00 kn
140,00 kn
170,00 kn
ISTINSKI NEOPISIV KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ ZA ZAKLADU „HRVATSKA ZA DJECU“ U ZAGREBU
 
PETAR GRAŠO I IZABELA MARTINOVIĆ POSEBNI GOSTI
Rijetki inspiriraju! Ostavite trag i Vi!
 
Novi zvuk, novi doživljaj, drugačija od svih… Glazbena turneja Danijele Martinović Neopisivo koja se održava u suradnji sa Zakladom „Hrvatska za djecu“, novi je koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Nakon koncerta u Puli i Zadru, Danijela će iznenaditi i zagrebačku publiku.
 
Koncert koji će se održati u dvorani Vatroslava Lisinskog, u četvrtak 24. listopada u 20 sati novo je iskustvo za publiku koja će u dvosatnom programu zaista doživjeti Danijelu i njenu glazbu na jedan novi, drugačiji način. Uz Danijelu, publika će moći zapjevati i uz hitove Petra Graše te Izabele Martinović koji će upriličiti ovaj hvalevrijedan koncert.
 
Prihod od prodanih ulaznica namijenjen je Hrvatskom savezu za rijetke bolesti. Ovo jedinstveno glazbeno – scensko putovanje mnogobrojnu publiku vodit će kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, elemenata irske te pop glazbe. Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije, zaista će na mnoge ostaviti neopisivo snažan dojam.
 
Cilj projekta Neopisivo širiti je humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je pomoć najpotrebnija, ali i dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima. Budimo svi humani i priključimo se ovoj divnoj glazbenoj priči.