Događanja

16.
svibnja 2018.
Srijeda u 20:00 sati
Mala dvorana

DOBROTVORNA MULTIMEDIJALNA PLESNA PREDSTAVA "ŽIVOT JE VREDNOTA"

Srijeda U 20:00
Mala dvorana
Organizator: KRIJESNICA udruga za pomoć djeci i obiteljima suočenim s malignim bolestima
75 kn
Ulaznice
75,00 kn
Katja Dance Company predstavlja kazališnu multimedijalnu plesnu predstavu Život je vrednota – dobrotvorni projekt, s kojim nastoje prikupiti sredstva za Krijesnicu - udrugu za pomoć djeci i obiteljima suočenima s malignim bolestima, koja već osamnaest godina pomaže djeci i njihovim obiteljima.
 
Glavna junakinja predstave obožava svoju doktorsku profesiju, jer može pomoći ljudima i posvećena je ideji, da je život vrednota. Sreće ljubav svog života, zaljubi se, uživa u trenucima ljubavi i sreće, ali se iznenada razboli. Sad je na drugoj strani, na strani tih istih koji su joj vjerovali, kojima je pomagala. Ona traži sebe, put i izlaz od boli. Bori se sa sobom, sa svojom bolešću, sa sviješću da gubi borbu, želi da svi koji su uz nju, budu što dalje od njene borbe i trpljenja. Ona se sjedinjuje s trenutkom. Prihvaća život i svjesna je prolaznosti vremena.
 
Autorica: Katja Vidmar
Plesači: Katja Vidmar, Tian Čehić (sukoreograf), Alja Gomilar Zickero, Neža Erznožnik, Maja Adamič, Živa Stanovnik, Ajda Miklavčič, Alja Alica Lacković, Kristina Sicherl, Maruša Mokorel, Mira Marič, Špela Dolinar, Maj Žan Peršin, Peter Capuder, Tim Lončar, Matej Pritekelj, Luka Wernig.
Koreografija, scenarij, vezni tekst: Katja Vidmar
Izbor glazbe: Katja Vidmar, Albert Podrekar
Svjetlo: Matej Šarf
Fotografija, projekcija: Albert Podrekar
Produkcija: Albert Podrekar