Događanja

21.
travnja 2018.
Subota u 21:00 sati
Velika dvorana

AUDICIJA

Subota U 21:00
Velika dvorana
Organizator: STUDIO LIVE D.O.O.
120 kn
140 kn
160 kn
190 kn
Ulaznice
120,00 kn
140,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
Predstava Audicija se vraća u Lisinski!
 
Nakon što je oborila sve rekorde gledanosti diljem Hrvatske, predstava „Audicija“ zbog velikog interesa publike ponavlja gradivo, 21.4., u dvorani Lisinski, jer ponavljanje je majka znanja. Dugi niz godina čekali smo na ponovno okupljanje ekipe koja svojim humorom podiže atmosferu i vraća osmijehe na lice svim generacijama. 
 
Svojim jedinstvenim nastupom ponovno su pobrali simpatije diljem Hrvatske, BiH i širom Europe. Publika ih je jedva dočekala, a to je pokazao svaki grad u kojem su do sada nastupili.
 
A sada nastavljaju s hrvatskom turnejom  i to nakon što su glumci svojim izvođenjem predstave, od uha do uha nasmijali dva puta Lisinski, Spaladium Arenu, Rijeku, Osijek i Pulu. Nakon najavljenog, trećeg nastupa u Lisinskom, Audicija svoj dolazak priprema i u ostale gradove, a među njima će se naći i Zadar, Šibenik, Dubrovnik...
 
Ni dvije rasprodane predstave u Lisinskom nisu bile dovoljne pa će tako vesela družina još jednom izvesti nezaboravne trenutke koji su obilježili davnu 1984. godinu kada je i započela ova kultna predstava koja je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu. 
 
Predstava ''Audicija'' je jedini scenski projekt koji je doživio ovako nezapamćeni uspjeh pa čak i sada kada ponavlja te uspjehe, nakon 33 godine. Predstavu je odgledalo preko 2,5 milijuna ljudi.
 
Ako još niste imali priliku vidjeti ovu kultnu predstavu bliži se još jedna prilika u dvorani Lisinski, 21. travnja!