Događanja

29.
listopada 2017.
Nedjelja u 20:00 sati
Velika dvorana

AUDICIJA

Nedjelja U 20:00
Velika dvorana
Organizator: STUDIO LIVE D.O.O.
120 kn
140 kn
160 kn
190 kn
Ulaznice
120,00 kn
140,00 kn
160,00 kn
190,00 kn
Zbog velikog interesa za dugoiščekivanu predstavu 'Audicija' otvoren još jedan datum – 29. listopad!
 
Nakon što je prošlog tjedna u prepunoj Skenderiji, u tri rasprodane dvorane, predstavu Audicija pogledalo više od 12 tisuća ljudi, ovu kultnu predstavu imat će priliku vidjeti i publika u Zagrebu. Naime, zbog velikog interesa, osim zakazanog 28. listopada, predstava će biti izvedena i dan nakon u nedjelju, 29. listopada u Lisinskom.
 
Ovu predstavu ni nakon trideset i tri godine nije niti jedna predstava uspjela nadmašiti, iako je nastala kao dio nastavnog procesa na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, danas je zabilježena kao najuspješniji bh.teatarsko-studentski projekt svih vremena.
 
Glumci su spremni više nego ikad, a svoje oduševljenje nije mogao sakriti ni glumac Senad Bašić: „Publika je bila navijački raspoložena i osjetila se pozitivna vibracija prema nama, a ja se nadam da smo i mi njima sa scene isto tako poslali našu pozitivnu vibraciju.“
 
Za odličan početak turneje ove kultne predstave zaslužna je savršeno uigrana glumačka ekipa koja je čak tri večeri rasprodala karte u Sarajevu, a novi datum zakazan u Zagrebu, također je pokazatelj koliko je publika jedva čekala da se glumačka postava ponovno okupi i zaigra na daskama koje život znače.
 
Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Mladen Nelević, Jasmin Geljo i Željko Ninčić oživjet će Simonidu Puhalo, Majka Kjajevića, Mimu Šiš, Rokija, Čakija, Bogoljuba Šaulića, Mustafu Sudžuku, Davora Stevanovića i profesora te će s istim žarom razveseliti publiku kao nekada i pripremiti im show koji publika već dugo vremena čeka.  
 
„Po reakcijama publike mislim da su svi zadovoljni. Ja sam zaista sretan što smo ako ništa dali publici malo oduška od svakodnevnih problema. Mislim da je bilo dobro“ – komentirao je Jasmin Geljo.
 
Sigurni smo da će se i publika u Zagrebu u dvije večeri nasmijatina fore iz „Audicije“, ali i nekim novim koje će biti prilagođene društveno-političkoj situaciji u kojoj se nalazimo.   
 
U Sarajevu je veliko oduševljenje izazvalo i samopojavljivanje glumaca na sceni, a svaki skeč ispraćen je gromoglasnim pljeskom publike koju su činile i mlađe i starije generacije. S obzirom da je zakazan novi datum u Zagrebu jasno je kako i publika u hrvatskoj s nestrpljenjem očekuje nezaboravan provod i sate smijeha uz nezaboravnu ekipu koja je prije 33 godine oduševila gledatelje od 7 do 77 godina.
 
Veliki interes vlada za ovu predstavu, stoga osigurajtesvoju ulaznicu na vrijeme.