Događanja

01.
veljače 2016.
Ponedjeljak u 20:00 sati
Velika dvorana

ANTISTAND-UP ĐUROLOGIJA

Ponedjeljak U 20:00
Velika dvorana
Organizator: "DEPROMO EVENT" d.o.o.
100 kn
120 kn
Ulaznice
100,00 kn
120,00 kn
Izvođači: Branko Đurović - Đuro i gosti (Saša Lošić - Loša i Luka Bulić)
 

Autorski hit Branka Đurića - Đure, ''Đurologija'', trenutno je najgledanija predstava u cijelog regiji, a i šire. Naime, ''Đurologiju'' je u godinu dana od kako je premijerno izvedena u Australiji pa do sada pogledalo oko 50.000 ljudi, uključujući zemlje regije, Australiju, Kanadu, SAD i Skandinaviju, Austriju, Njemačku, Nizozemsku, Švicarsku. U svim gradovima u kojima je predstavljena, 

"Đurologija'' je izazvala veliki interes javnosti te se za svaki nastup tražila ulaznica više.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ''Top lista nadrealista'' i ''Audicija'' , ''Đurologija'' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja te mami osmijehe na lica.

Ovaj svojevrsni (anti)stand up show, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka Đurinih razmišljanja koja na zabavan način predstavljaju sve ono što ga nasmijava, ali i nervira u današnjem životu. ''Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, nervira….'' kaže Đuro. „Samo za ovu priliku kao specijalne goste pozvao sam prijatelja Sašu Lošića – Lošu i Luku Bulića, odličnog zabavljača i sudionika emisije „Tvoje lice zvuči poznato. Siguran sam da će zagrebačka publika biti zadovoljna“.

10 % popusta umirovljenicima, osobama s invaliditetom uključujući i osobu u pratnji